@cindyard
Echt helemaal niks buiten het dorp: een doodlopend padje in. Da’s alles .
Heerlijke cp alles erop en eraan ! Als ginard te klagen heeft gewoon een camping opzoeken !!! Voor ons is dit ideaal !
Nette cp ,100mtr carrefour , als je niet van vrachtauto’s houdt gewoon doorrijden ! Voor mij een dikke 8 met grasveldje voor de deur .
Sitecode: 20907
Cp stelt niet veel voor hele dag af en aan rijden van campers ! Wel een heel mooi dorpje om rond te neuzen !😎
Is een vieze boel ! Vuilbakjes overvol en ernaast ook ! Kom ik zeker nooit meer terug
Je moet van honden houden! Omdat het een uitlaatplaats voor honden is! Wel een mooie locatie maar met goed weer veel hangjeugd !
Het staat er toch !! France passion !! Wil zeggen dat je lid moet zijn van de organisatie france passion !! Dus deze cp moet hier niet staan , want als je geen lid bent mag je hier niet staan ! Dus verwijderen deze cp !
Het is wel een mooie cp ! Maar vorig jaar €5 en nu ineens naar €9.50 vind ik wel een beetje teveel van het goede !
Heel mooi rustig plekkie ! Tegenwoordig waterkraantje en wc lozen !! Alleen jammer dat de boer met zijn ouwe rode landrover zijn herder hier in het groene gras elke avond laat schijten zonder het op te ruimen !!
Heel nette cp ! Naast een park waar overdag veel jongeren zijn , maar zeker geen last van ! De friettent op het plein heeft goed spul ! En zeker veel voor een paar centen !!😏 de jeton aan de overkant gratis te krijgen 🤑bij de bakker !
Heerlijk rustige cp naast begraafplaats. Je hebt wel je blokken nodig om recht te staan, maar je staat op ijzeren roosters met gras ertussen en om op je blokken te rijden moet je er wel rubbers onder leggen anders schieten ze eronderuit met erop rijden !!
Braakliggende parking in de polder ! Degene die deze cp erop heeft gezet, zal wel aandelen hebben in de steengroeve !!!
Heerlijke rustige plek! Ideaal voor honden om te zwemmen ! Komen we zeker terug !
Heerlijke rustige plaats, wat een rust als je er lekker alleen staat !
Mooie rustige plaats, alleen wat geluidshinder van de doorgaande weg!😎😎
Heerlijk rustige cp !! Met nette sanipaal ! En dan nog wel gratis jeton voor water !! Wat wil een Nederlander nog meer !!
Prachtige cp ! Heerlijk rustig, we stonden lekker alleen ! Tuinstoeltjes buiten en genieten ! Jammer geen faciliteiten maar heerlijk voor een daggie & naggie !!!! Alleen niet meer om in de vijver te vissen, want de vijver is bijna leeg !!
Mooie Cp bakker in de buurt! Recht aan de Rhône, je kan hier vissen vanuit je camper. 2 plaatsen.