@citroelfra
- 2018
Wij hebben hier 2 nachten gestaan, alles is aanwezig! Overdekte ruimte, sanitair, loosplek voor grijs en zwart water. Camping is nog in ontwikkeling, op de planning staan ook nog buitenkeuken en winkeltje. Ook n de toekomst mogelijkheid voor massage door sportmasseuse.
super leuk en gezellig zitten bij het kampvuurtje ook de snackservice van Rob was super. Zeker een aanrader
is een gemoedelijke camping, alleen de prijs klopt niet. wij hebben voor 2 personen, 1 hond en de camper €33,- voor een nacht betaald.
super uitzicht en zeer goede ontvangst. stroom inderdaad gratis en lozen van vuil water en wc ook gratis en natuurlijk is het water tappen ook gratis en dat allemaal voor 19€. We komen zeker terug ook vanwege de houten brug die je gezien moet hebben.
wat een fantastisch ruime plekken, fijne ontvangst. leuke kampvuurplek. gewoon een leuk plek waar wij zeker terugkomen!!!!
voor de 5e keer hier, dat zegt genoeg 👍👍👍
Sitecode: 20246
zeer vriendelijke ontvangst. ipv 1 nacht langer gebleven. heel gemoedelijke sfeer. heel jammer dat de gemeente het contract met de uitbaters niet wil verlengen, het stopt na 2024😢 dit zou echt een plekje zij om terug te keren.
leuk uitzicht met een prijs van 32€ per nacht (inclusief stroom) en de wasmachine van 4€ per keer vonden wij het prima voor 1 nacht.
in tegenstelling tot vorige post, deze plek is wel open.
Sitecode: 92052
alles is al gezegd, een top plek. Als ik een minpuntje moet bedenken is het de prijs voor elektra, €5,- vind ik aan de hoge kant.
Schitterende mooie camperplaats echt een aanrader. in het weekend is het terras open en kan je heerlijke biertjes proeven kortom zeker een aanrader
zoals eerdere, super vriendelijke ontvangst met koekjes en groente uit de tuin. coördinaten kloppen niet, in het dorp de borden volgen!!
Sitecode: 20939
super gastvrije ontvangst, zelfs keuze om mee te eten of een pizza (of zelf koken) prima sanitair. hele gezellige avond gehad met gezellige praat maar ook af en toe ruimte voor serieuze onderwerpen. een plekje om terug te komen!!
plek in het dorp was vol, hierheen gereden en wat een prachtige plek. fantastisch uitzicht.
super locatie ook zeer leuk om met het pontje over te varen. Bij het restaurant was het eten super lekker. Mooi uitzicht over het riviertje. Komen zeker terug hier.
prachtige plek om oa de stad te bezoeken en de dierentuin die er ook vlakbij ligt. We hebben er 2 nachten gestaan en het is ons prima bevallen.
rustige plek naast gasthous, lekker gegeten en geslapen. stroom was geen probleem. prachtig uitzicht
cafeetje dicht.De trein raast voorbij heel vaak en daarbij dan nog de stampende diesels van de boten die op de Rijn voorbij varen. Als je er van houdt om dicht tegen de Rijn te staan met alle hierboven genoemde (on) gemakken is qua sanitair en uitzicht een prima camping
De toegangsweg naar de camping zelf is geasfalteerd dus perfect begaanbaar ook met de camper. Het sanitair i super schoon en zeer netjes. De eigenaren doen er alles aan om je een fijne vakantie te geven. Tezamen met een Snack-eethuis waar je uiteraard ook koffie en dergelijke kunt kopen vinden wij dit zeker een aanrader. In de buurt op loopafstand vind je een restaurant en iets verderop nog 1 (die zeer aan te bevelen is). Wij komen terug hier
Waardeloos geen aanrader komen hier niet meer.