@cjmackie007
- 2015
- Hymer B-Klasse 544
- Integraal
Doucheblok uit de jaren 70, niet voor de schijnbewegingen. Maar redelijke prijs in juli en goede locatie, stad ok maar niets uitzonderlijk.
Geweldige tussenstop op weg van Bellagio. lichte helling en geen speciale diensten behalve bakken. Misschien vindt u ergens een tik als dat nodig is. Veel belangstelling hier, kapel van Madonna, beschermheilige van fietsers, zie de fiets op de klokkentoren. Cycle museum, café, restaurant en prachtig uitzicht op het meer en de bergen. De weg is druk maar hopelijk wordt het 's nachts stiller. Volledig aan te bevelen.
Geweldige nacht parkeren voor 6 euro. EHU indien nodig, bins en portaloo, kunnen geen commentaar geven op portaloo omdat we het niet nodig hadden. ruim niveau parkeren op hardcore. Fantastische locatie dicht bij meer
Zeer teleurstellend, de plaats is enorm, veel meer dan 350 plaatsen. Het is zo groot dat als je aankomt, je een kaartje moet trekken en wachten tot de receptie je roept, een beetje als een delicatessenwinkel. De staanplaatsen zijn volledig verstoken van gras of grind, zodat u kunt trappen in stof en vuil. Kan bij nat weer erg rommelig worden. Site was voornamelijk Italiaans met GROTE barbecues. Absoluut niet voor ons
De concertarena is momenteel in de camperruimte geparkeerd, dus geparkeerd op het bioscooppark. Alles lijkt in orde, geen services maar het is gratis. Het beste is een gratis pendelbus naar de stad en weer terug. Loopt elke tien minuten naar de grote stad. Waarschijnlijk lawaaierig als de bioscoop sluit.
Geweldige tussenstopplaats, interessante stad, mooie kerk op de heuvel. Goed uitzicht en rivier lopen naar de stad. Pas echter op dat het oppervlak van de regenbaan verandert in grijze pasta die erg rommelig is, vooral als je honden hebt.
Geweldige tussenstop met uitzicht op bergen. Spa is momenteel gesloten op 22/6/18, dus het lijkt op een gratis overnachting. Elektrisch op 50 centimeter gleuf. Water en dump beschikbaar. Aanraden, ik zou graag betalen.
Geweldige plek om te stoppen en Salzburg te zien. 21 euro incl. Elektrisch. Goed sanitair blok. Vriendelijk personeel. Geen 21 bus pal voor de poorten en daalt af bij Mirabell Palace. Sterk aanbevolen.
het draait allemaal om de locatie hier, tenzij je vooraf boekt dat je achterin de site wordt geplaatst (vooral als je een ACSI-kaart hebt), dat is een modderbad na een zware douche, iedereen op zoek naar een plek met wat grind, zit vast in de modder een keer. Koud douchen geen warm water, zonder verlichting, niet goed. maar locatie kan niet worden verweten.
Geweldige site voor een bezoek aan Venetië, goede moderne faciliteiten, vriendelijk personeel. Lijkt in eerste instantie in een commercieel gebied, maar eenmaal ter plaatse is het rustig en voelt het landelijk aan. Gemakkelijke toegang tot Venetië. Enige nadeel is niets anders om naar toe te lopen behalve Lidl, maar ik denk dat de meesten gewoon naar Venetië komen kijken. Aanbevolen
Deze site lijkt nu niet te bestaan, het lijkt een P & D-parkeergarage te zijn. Bussen verder omhoog, kijk elders.
Sitecode: 12098
Een goede sosta in een interessant dorp, een klein museum en een botanische tuin tegenover de kerk. het is buiten de toeristische route dus bonus voor sommige, fantastische uitzichten op de vallei. het zag er een beetje verwaarloosd uit toen we hier waren, onkruid groeide en bak een rotzooi. Goede vreedzame tussenstop wel. Fantastische cassettedump, alle voetbediend, geen behoefte om iets aan te raken.
Geweldige camperplaats, prachtig uitzicht op het meer en het park. Kinderspeelplaats en koffie- en ijskraam. Prettige wandeling door park naar Caraffor-supermarkt. 3 euro voor elektrisch, 1 euro voor water en zie geen andere parkeerladingborden. Geweldige tussenstop.
Geweldige locatie naast het meer, de meeste plaatsen lijken permanent te zijn met caravans die zijn opgenomen in kleine blokhutten. Ik denk dat ze vol waren toen we aankwamen, dus gooiden ze ons bovenaan in de buurt van hun huis. Little Gaye geeft toegang tot het pad langs het meer
Zeer goede tussenstop op een prachtige locatie. ruimte voor vier campers met GRATIS stroomaansluiting! Er is veel extra niveau parkeren en ik weet zeker dat dit zou kunnen worden gebruikt door campers. Veel buitenactiviteiten en een restaurant met panoramisch uitzicht op de top van de toren. Aanbevolen