@cjt-van-den-Berg
- 2009
Zeer behulpzame en vriendelijke eigenaars. we hebben hier 3 dagen gestaan 👍 Met de eigenaar hebben we een dagexcursie naar het NP Krka gemaakt. Dit is een geweldige ervaring ,zeker z’n geld waard.
Mooi en zeer netjes, er kunnen 8 campers staan. Alle voorzieningen zijn aanwezig, maar sommige buiten werking! alleen grijs water lozen, wc ledigen en elektriciteit. Geen water , slagboom en betaal automaat werkt ook niet! Dus gratis gestaan. Maar prima plek voor op doorreis!
mooie en verzorgde camperplaats Vriendelijke en behulpzame vrouw aan de receptie
Prima camperplaats om Santiago de Compostella te bezoeken met bus 6 of 6A. Retour bushalte 42.875768,-08.543843 en afstap Costa de San Marcos 1. Hotel Santiago Apóstol
Sitecode: 20776
Slechte ervaring met dit bedrijf.Hebben alleen maar tijd voor iets te verkopen maar hebben zeker geen tijd voor een reparatie.
we stonden er op zondag, alleen en zeer rustig. Lang weekend ivm nationale feestdag. Kwamen hier voor de fietstocht Via Verda maar toegang via trap! Er liggen veel spijkers op het parkeerterrein.
Goede plaats ( geen voorzieningen) vlakbij mooi strand. 12 euro . Rustige plaats
Mooie camperplaats, maar wat een lawaai!! Van mede camperaars die er precies wonen en heel de cp domineren met hun gedrag. Ook heel de dag overlast van hun hondjes die duidelijk niet zijn opgevoed!! Jammer van de zeer mooie camperplaats!!
Prachtige plaats, zeer rustige nacht, mooie fiets en wandelroutes! We komen hier zeker nog terug! Bedankt stad Lokeren!!
Camperplaats aan de Ennsradweg, mooie fietsroute langs de Enns naar Altenmarkt en Radstadt.Eten in Jagdhof is goed
Prima Camperplaats met alle voorziening.Mooie fietsroutes. Rustige plaats met het rustgevende geluid van het beekje