@claeys.vanhulle
- 2014
Zeer vriendelijk onthaal. stonden als enige camper. zwembad verwarmd. zeer proper sanitair. lekker gegeten, klaargemaakt door de eigenaars zelf. camping pas 3 maanden geleden overgenomen en naam gewijzigd in Les Douces Nuits.

Sitecode: 195099
Idd, wat onderhoud zou wonderen doen. Voor zijn prijs natuurlijk kan je niet verlangen dat het luxe is. maar zeker niet minder goed dan de camping in Bilbao en Salamanca waar je €48 moet betalen.
Zeer rustig gelegen. was vol bij aankomst om 13u maar genoeg parkeerplaatsen errond. Tegen 19u 2 plaatsen vrij. betaalden €3.90 voor 24u.
werken voor receptie en bar/restaurant idd volop aan de gang. sanitair prima. beetje zoekwerk om via app binnen geraken maar voor €14 (zonder elektriciteit) meer dan voldoende.
prijs kwaliteit ok. pover toilet en douche. warm water - voor afwas op knieholte - te nemen in de douche.
Kleine camperplaats. €20 voor de camper, €5 pp, €5 elektriciteit en € 2.5 pp voor douche. 2 Propere maar basic toiletten. Beetje duur voor afgelegen plaats. moeilijk te vinden ook. Best bellen .

Electriteit: 50 kronen.
Sitecode: 20296
prima camping - €23 per nacht zonder warm water. Zeer vriendelijk en verzorgd.