@clarijs
- 2022
Mei 2026
Sitecode: 51915
mooi plekje met douche en toiletten. er zijn zeker wel 30 plekken als het niet meer is. je staat tussen de olijfbomen en krijgt bij aankomst iets lekkers. de prijs is nu 25€
fijne camping aan n mooi stukje blauw water. maar t beste op deze camping is het eten. ga vooral in t restaurant eten, t is heerlijk 👍🏻 sanitair is prima
zo gezellig, je kunt overal kijken bij de geiten. schattig winkeltje en n terrasje. alle ruimte, kan me voorstellen dat t met kinderen fantastisch is hier. voor ons nu maar voor 1 nachtje maar komen zeker terug voor langer!! sanitair is ook prima 👍🏻
camping is open op dit moment. prima camping met ruime plaatsen, toiletgebouw voldoet en is schoon, toiletpapier aanwezig. vriendelijke man bij receptie
ruime camping, schone toiletten. verwacht niet de luxe toiletgebouwen maar prima. ruime plaatsen en dicht bij zee. aardige man bij de receptie 👍🏻
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Fijn welkom door de eigenaresse die ons netjes naar onze plaats bracht Hele fijne camperplek, lekker aan het water. Toilet netjes en zuiver en verwarmd. Kortom we komen hier zeker terug👍👍
heerlijk gegeten, superaardige mensen en alles wat je nodig hebt is er. je kan er zelfs je camper wassen. prijs is inderdaad omhoog gegaan maar voor 18€ (inclusief stroom) kan je nergens meer staan. ook omdat mensen er misbruik van maakten en er geld bij moest. ga zeker in het restaurant eten was erg goed 👍🏻
we hebben hier gestaan van 6-8 april 2024 en het was top Zeer vriendelijke ontvangst en een plekje uitkiezen waar je wil. Lekker gegeten in het restaurant en niet duur, kortom een heerlijk verblijf. p.s bij aankomst biertje besteld en de eigenaresse zei die is van mij, helemaal top toch🍺👍
fantastische camperplaats. sanitair mooier dan bij de meeste mensen thuis met vloerverwarming en n heerlijke douche (regendouche) wij zijn hier terecht gekomen met n lekke band, de eigenaar heeft ons fantastisch geholpen👍🏻 🙏 en n heerlijk glaasje wijn bij aankomst, super!
2023
lekker weekend gehad hier. fijne kleine plek aan het water, op de steiger kan je vissen. 1 wc en 1 douche, prima voor 8 plekjes. aanrader, we komen zeker nog n keer terug!