@claudio61
- 2008
Camping goed bereikbaar naar het centrum, met tram en veerboot, vriendelijke beheerders, jammer van de koude douches
2023
Het is geen rustplaats met plaatsen gereserveerd voor campers maar een eenvoudige parkeerplaats, we kwamen om 16.00 uur aan en het stond vol met auto's en we zijn vertrokken.
De rustruimte heeft maar twee plaatsen maar nu betaal je 4 euro en hoor je het lawaai van de snelweg
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

de plek is prachtig van aard maar de rustruimte is niet echt geschikt voor campers
Mooie rustige camping, met moderne en schone faciliteiten, met keukens en eetkamer die nuttig en comfortabel zijn. Zwembad en spelletjes voor kinderen, 310 sek per nacht
2022
Gemengde parkeerplaats met auto's, maar er zijn verschillende plaatsen, geen enkele gemarkeerd voor campers, goed geslapen, comfortabel voor een voorbijgaande nacht. Ook in de buurt is een leuk sportcentrum met zwembad
Ik bevestig dat het niet meer bestaat
Rustige rustplaats voor de nacht, maar helaas werden we gewekt door jonge mensen die op de parkeerplaats scharrelden ..... we bevestigen wie dezelfde ervaring heeft gehad.
Sitecode: 19766
Leuke camping, met nieuwe toiletten jammer van het koude douchewater. Bij de receptie hebben we niet de minimale informatie gekregen om de stad met het openbaar vervoer te bereiken. Het fietspad dat naar het centrum leidt van 12 kilometer is prachtig en we ontdekten zelf dat het openbaar vervoer allemaal gratis is.