@claudio61

Betrouwbare reviewer

2008

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Camping goed bereikbaar naar het centrum, met tram en veerboot, vriendelijke beheerders, jammer van de koude douches

Het is geen rustplaats met plaatsen gereserveerd voor campers maar een eenvoudige parkeerplaats, we kwamen om 16.00 uur aan en het stond vol met auto's en we zijn vertrokken.

De rustruimte heeft maar twee plaatsen maar nu betaal je 4 euro en hoor je het lawaai van de snelweg

de plek is prachtig van aard maar de rustruimte is niet echt geschikt voor campers

Mooie rustige camping, met moderne en schone faciliteiten, met keukens en eetkamer die nuttig en comfortabel zijn. Zwembad en spelletjes voor kinderen, 310 sek per nacht

Gemengde parkeerplaats met auto's, maar er zijn verschillende plaatsen, geen enkele gemarkeerd voor campers, goed geslapen, comfortabel voor een voorbijgaande nacht. Ook in de buurt is een leuk sportcentrum met zwembad

Ik bevestig dat het niet meer bestaat

Rustige rustplaats voor de nacht, maar helaas werden we gewekt door jonge mensen die op de parkeerplaats scharrelden ..... we bevestigen wie dezelfde ervaring heeft gehad.

Sitecode: 19766

Leuke camping, met nieuwe toiletten jammer van het koude douchewater. Bij de receptie hebben we niet de minimale informatie gekregen om de stad met het openbaar vervoer te bereiken. Het fietspad dat naar het centrum leidt van 12 kilometer is prachtig en we ontdekten zelf dat het openbaar vervoer allemaal gratis is.

Zeer groot gebied met goede camperfaciliteiten, maar de douches zijn niet toegankelijk voor krotten en toiletten, maar erg ver weg. Straatlawaai.

Het parkeerterrein is handig voor het bezoeken van een prachtig land, het is jammer dat op het parkeerterrein onder de campers te breed staan en de luifel ruimte steelt. In het bovenste gedeelte, zeer glooiend terrein zonder elektriciteit.

Mooie omgeving en rustig voor de nacht, goed all inclusive water en electra jammer slecht sanitair

Mooie rustige en goed georganiseerde plek, schone diensten maar alle diensten zijn extra in rekening gebracht

Mooie rustige plek, schone toiletten, jammer dat er geen voorzieningen waren voor campers, geen water laden en lossen, geen chemicaliën en slechte elektriciteit.

Mooie rustige plek voor de nacht maar er is geen waterafvoer en -vulling

Eenvoudige handige parkeerplaats voor sightseeing, ik heb niet geslapen.

mooie rustige plek met schone diensten en betaling in kronen en euro om in een envelop te doen.

vandaag maandag 17 augustus afgesloten gevonden met een slagboom, zijn we verhuisd naar een nabijgelegen rustplaats

Fijne rustige slaapplek met badkamers maar op zaterdag en zondag vol met auto's.

Rustige plek voor de nacht, betaald water 20 kronen, jammer dat er geen diensten zijn

Het gebied is mooi gelegen om het land te bezoeken en dicht bij de skigebieden, jammer dat het geen diensten heeft, het is gewoon een parkeerplaats.

Mooie rustige omgeving voor de nacht, zelfs als in de buurt van de weg, leuke plek om te wandelen.

Mooie en rustige plek, vriendelijke eigenaar maar zonder alle voorzieningen voor de camper.

Gevonden hangsloten badkamers!, Om een beetje straatlawaai te slapen.

Leuke plek om de stad en het nabijgelegen park te bezoeken, rustig voor de nacht.

Eenvoudig parkeren, maar rustig om te slapen, leuke plek om het kasteel te bezoeken en te wandelen.

Mooie rustige plek, zelfs 's nachts, gemakkelijk in / uit te checken, nabijgelegen strand, alle schone faciliteiten.

Sitecode: 20010

Parkeren alleen voor sightseeing, niet aanbevolen voor de nacht! jonge mensen met grote machines en muziek, betaalden 200 sek maar er werd 100 geschreven!

Leuke plek en rustig voor de nacht, wc mobiel!, De onbeleefde eigenaar respecteert 4 meter afstand tussen een camper en de andere, gevonden geregeld, en daarom moeilijk te vinden plaats.

Leuke plek maar vol met geregeld, we vertrokken.

Mooie rustige plek, goed water laden, slechte afvoer, onreine toiletten, hoffelijke manager in de ochtend om het geld te verzamelen, je kunt in euro's betalen.

Ik ben aan het einde van augustus het gebied is prima om de veerboten te bereiken, maar veel lawaai van de straat en de geur van zeewier geen lading en afvoer van water ondanks het betalen van 100 kronen

Het museum is mooi, maar een nachtelijke stop door de trein die elk half uur de hele nacht doorloopt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze recentie bevat geen tekst.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie omgeving met schone faciliteiten en vriendelijke managers, jammer een beetje ver van het stadscentrum

Bezocht in augustus 2017, hoewel de plaats een omgebouwde opslag van boten is, is het terrein voor campers goed. Rustig voor de avond. is met een schoon toiletblok in orde, zelfs met keuken. In de buurt van het dorp.

Bezocht in augustus 2017, een rustige plaats op het grasveld, toilet vies, ik kon niet lozen, omdat het grijze water over het gat agrarische styling tools had gesteund.

Bezocht in augustus 2017, mooie plek aan de haven, rustig en schone faciliteiten.

Bezocht augustus 2017, mooie plek aan de haven, voorzieningen (toiletten, douches) echt schoon, het zeemuseum een ​​bezoek waard, is gratis.

Sitecode: 20853

Afgelopen augustus 2017. Is een eenvoudige parkeerplaats voor 10 auto's, niet geschikt voor het parkeren van campers. Was vol met auto's van surfers, niet aan te raden.

Hier gestopt in augustus 2017. Mooie rustige plek voor de nacht, maar camper services.

Sitecode: 11924

Ik was in augustus 2017, rustige plek voor de nacht, lastig om water, geen diensten, vriendelijke manager uitlekken.

Handig om de stad, rustig 's nachts, te duur voor een eenvoudige pargheggio geen diensten te bezoeken. Stroom, water niet inbegrepen.

Handig gelegen voor bezoek aan Trier. Sanitairgebouw en genoeg schone faciliteiten. Alles is geautomatiseerd. Jammer dat de uitleg alleen in het Duits is, zelfs niet in het Engels.

Handig voor een tussenstop. Mooie stad om te bezoeken. Rustig 's nachts. Overdag dicht bij het eindpunt van de tram, je hoort het geluid van de remmen.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

uitstekend gebied met schone faciliteiten, geweldige rustige omgeving om de stad te bereiken in 30 minuten met de bus.

Rustige en veilige plek, om Padova te bereiken, het duurt 40 minuten met autubus, die moet je nemen bij de laatste halte, die op 400 meter van de Camperplaats.

Prachtige omgeving handig om het centrum te bezoeken, plek is schoon en veilig 's nachts.

Zeer goede plek voor bezoek aan het centrum van de stad, maar het is een eenvoudige parkeerplaats, altijd druk en moeilijk manoeuvreren voor campers.

Een rustige camperplaat met grote plaatsen, schone toiletten en douches. Alle betalingen gaan automatisch.

Mooie rustige rustruimte, elektriciteit en water tegen betaling, gratis overnachten. Jammer dat er geen voorzieningen (douches en toiletten) zijn.

Prachtige plek aan de baai, 1 km van het dorp, schone toiletten en douches, grasterrein. Wij betaalden € 25,00 voor drie personen met elektriciteit per nacht.

Bezocht op 2016/08/17. Plaatsen buiten de camping, ondergrond gravel. Prijzen komen overeen met de beschrijving, ik betaalde € 17,50 voor drie personen zonder elektriciteit. Douches en toiletten zijn schoon, maar tegen extra vergoeding. Ik vond het een beetje duur.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ook gratis elektriciteit, lozen / toeristenbelasting. OK. In de buurt van het dorp en de supermarkt, 's nachts rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Gratis parkeerplaats in de buurt van het sportveld. Goed om het museum te bezoeken en 's nachts rustig. Camperservice, maar water innemen kost €1 !

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Parkeren in de buurt van het centrum van de stad, deze is gemakkelijk bereikbaar te voet of met de gratis pendelbus. Geen laden / lossen, in de buurt van de spoorlijn, verboden om te stoppen 's nachts. Betaalden € 7,00 voor drie uur parkeren! dear.

Sitecode: 20778

Van de 20 plaatsen waren slechts 2 bezet, vroegen we een plaats voor een nacht, maar deze waren allemaal geboekt en ook de camping was ter beschikking; er was zelfs een plaats. Ik verliet de camper buiten de camping naar het centrum om de stad te bezoeken. Terugkerend in de avond om de camper op te halen, merkte ik nog steeds veel vrije plaatsen, zowel voor de poort als op de camping.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

In de buurt van de spa, handig voor het centrum en rustige plek voor de nacht.y

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Plaats met 50 plaatsen, 12 €, met elec. € 14. Er is veel lawaai en niet ondergedompeld in de bollenvelden, vriendelijke eigenaren om hun uiensoep en aardappelen.