@clausm
Oktober 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 9 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 9 dagen geleden
Een prachtige camping met een supervriendelijke eigenaar. Het is er rustig, midden in de natuur, met talloze wandelmogelijkheden direct vanaf de camping naar de heide en het moeras. Boodschappen doen kan in de supermarkt in Heber, op ongeveer 8 km afstand. We komen zeker terug! Het is hier echt geweldig.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Een prachtige camping direct aan de Moezel met optionele elektriciteit (tegen betaling). Afval kan worden afgevoerd bij de ingang, achter de heg. €12 per nacht is prima; we komen graag terug. Er zijn fantastische wandelmogelijkheden vanaf de camping.
Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Absoluut fantastisch! 25 euro per nacht, direct aan het meer. Geweldige plek om te wandelen. Water en afvalbakken aanwezig. 's Nachts superstil. We komen graag terug!
We verbleven hier twee nachten in juli. De receptie was supervriendelijk, we konden zelf onze kampeerplek uitkiezen, de toiletten waren brandschoon en we betaalden €54 per nacht inclusief elektriciteit en water op de tweede rij. Alles was geweldig, het was hier heerlijk.
Het is misschien een leuke plek, maar in juni moet je wel van tevoren reserveren voor één of twee weken. ...
Hallo, wij waren hier in juni. Ze wilden ons een plekje op een heuvel met drie bomen aanbieden voor €64, zonder elektriciteit of water. We zijn toen maar verder gereden. ...
We hebben hier één nacht doorgebracht, een geweldige plek, maar wel erg smal voor campers. We hebben één kant bekrast en zijn vast komen te zitten. De eigenaar is erg aardig en behulpzaam, alles is schoon en mooi. Zeker een bezoek waard.