@clever1957
- 2018
- Ander
- Buscamper
Sitecode: 196323
Bij toeval ontdekten deze plaats en vroegen bij het museum of we daar mochten overnachten en dat mocht voor 2 dagen. Gratis na bezoek van de kazematten.

Wat een heerlijke camping, de plaatsen zijn afgescheiden door hagen. Schoon en modern sanitair. Aller aardigste personeel. Leuk stadje en een schitterend kasteel met een mooie tuin (is zeker een bezoek waard).
Wat een verschrikkelijk camping overal waar we wilde staan waren alle stroompunten bezet dus we zijn snel doorgereden
Een knusse en gezellige camping, simpele doucheruimtes maar prima. Loosplaats voor campers. mooie fietsroutes gewoon via Google maps
we komen hier nu voor de 5de keer het is hier altijd genieten van de vogelgezang en van de mooie fietstochten in de buurt. wij vinden het een geweldige plek. Dan lees je reviews van die miepers dat ze een muntje in een zuil moeten gooien en daarom weggaan😡, dat zijn echt mensen die weer een caravan moeten kopen.
Prima voor één overnachting als je op doorreis bent, s’nachts niet veel verkeer. Gratis mits je er ook eet (goede prijs kwaliteitsverhouding)

Eigenlijk wil ik geen review plaatsen anders wordt het veel te druk op deze prachtige camperplaats. Voor iedereen is hier een mooie plek te vinden in de zon of in de schaduw (wat wij heerlijk vinden). Stroom je betaald wat je verbruikt, water tanken en lozen bij de ingang van de camperplaats, schone douches (2), schone wc’s (2) en legen CH. Wij hebben hier dagen gestaan en heerlijk in de mooie omgeving gefietst.
een geweldige camping als uitvalsbasis alle bezienswaardigheden in Normandië. De camping wordt beheerd door een jong stel die het iedereen naar het zin proberen te maken. Mooie schone maar gedateerde douches, wasmachines en droger. wij komen hier zeker nog een keer terug.