• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@cliffcuckoo

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een prachtige, liefdevol aangelegde camping met veel bloemen. Het beekje midden op de camping is ook mooi. De toiletten zijn nieuw, luxe en superschoon. De eigenaren zijn vriendelijk en de broodjesservice is uitstekend.

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Prachtige locatie aan de Soca-rivier en niet maanden van tevoren volgeboekt zoals de naburige camping Soca. Helaas zijn de sanitaire voorzieningen, wanneer de camping vol is, beperkt en niet altijd schoon. De elektriciteit was niet altijd voldoende om onze koelkast te laten werken. We betaalden € 50 per nacht plus elektriciteit (€ 0,40) en toeristenbelasting (€ 3,20) voor twee personen. Over het algemeen prima voor spontane uitstapjes naar de Soca-vallei.

Sitecode: 82031

Een prachtige, rustige camping, verscholen tussen de wijngaarden. We verbleven er drie nachten en kunnen het van harte aanbevelen! Tina en haar familie runnen de wijnmakerij met veel zorg en stonden altijd klaar om te helpen bij eventuele problemen. Probeer zeker Rouna's wijnproeverij! Tip: Op warme dagen kun je afkoelen op een zwemplek in de Vipava-rivier, op slechts 300 meter van de camping!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

De camping wordt gerund door Valamar en is erg groot. Voor zijn grootte is hij echter goed georganiseerd. Het strand aan de baai was voor ons te druk. Een minpuntje is de prijs van € 80 per nacht voor twee personen. Kamperen moet betaalbaar blijven! Tip: De plaatsen aan de rand van gebied C liggen in de schaduw van volgroeide bomen en zijn daar rustiger.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Wij waren hier met de tent en werden zeer hartelijk ontvangen door Mira. echt een geweldige plek! Mira zorgde niet alleen voor ons fysieke welzijn, maar ondersteunde ons ook met onze planning voor de wandeling! Wij zeggen bedankt en raden deze plek zeker aan voor kampeerders in Zuid-Albanië!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Verbleef hier voor 4 nachten begin juni. De receptie was erg vriendelijk. De plaats is rustig gelegen aan een beekje. Er is een gratis pendelbus naar het treinstation, zodat u vanaf hier ontspannen uw excursies naar de Cinque Terra kunt beginnen. Wat ons betreft een zeer goed alternatief voor de veelal volle en beduidend duurdere plaatsen in Levanto.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Deze camping is echt een juweeltje. in Toscane. Je verblijft tussen de olijfbomen en hebt echt mooie uitzichten op het omringende landschap. Op de site is veel aandacht besteed aan de details en het voelt alsof je in een mooie tuin verblijft met alle bloemen eromheen. Ook Mauricio is een zeer vriendelijke en behulpzame gastheer! Samenvattend: tot nu toe de beste camping in Italië voor ons!