@cloutvandenberg
- Carthago Malibu Van Malibu
- 2024
- Buscamper
Er wordt aan het terrein gewerkt, het is nu afgesloten. Wij konden met paar campers nog op stukje ernaast staan. Geen verzorging mogelijk.
Het is even zoeken. Je komt eerst uit bij de gemeentecamping met nog paal van Campingcar. Deze camping is vanaf 1 sept gesloten. Je moet iets doorrijden en CamperCarpark is achter de muur. Bewegwijzering kan dus beter. Op bord staat voorbeeldplaatsing aangegeven. Op middenveld geen afbakening dus niet handig.
Kampeerterrein bij meer. Restaurant vlakbij waar je je moet aanmelden. (Heerlijk eten, brood bestellen) Elektriciteit aanwezig, natuurlijk terrein, glooiend. Douches en wc's en afwasgelegenheid. In naseizoen 1 deel afgesloten. Geen mogelijkheid tot lozen grijs water. Gelegenheid tot wandelen, boot/kano huren.
Mooie stek, je kunt kiezen voor een plek op terrein aan overkant van de camping of terrein waar de receptie en de voorzieningen zijn. Je kunt grijs water lozen, water tappen en chemisch toilet legen. Vanaf de camping kjn je door het park naar een zwemsteiger lopen. Achter de camping is ook een klein zandstrandje vanwaar je kunt soppen bijvoorbeeld. In de zomermaanden vaart van Stubbekøbing een museumveerboot IDA naar Bogø. Vriendelijke eigenaar
Sitecode: 51926
Niet meer aanmelden bij havenkantoor maar naast de plek staat een zuil, QR code scannen en je komt op de site waar je betaling regelt, je kunt ook stroom/douches regelen. Kale Prijs voor plek is 210 dk/28 euro. Dichtbij bij stad. Douches niet uitgeprobeerd.
Plek direct aan het water, makkelijk inchecken bij automaat havenkantoor, cide voor toiletgebouw, voor douche moet je kaart met saldo kopen. Prijs klopt niet meer. Het kost 190 kroon, standaard inclusief stroom.
Prima tussenstop. Heerlijk gegeten, aspergetijd mmm... Je betaalt nu 10 euro voor de plek, geen gebruik gemaakt van stroom(2 plekken zijn er)
Een heerlijke plek. Inchecken/uitchecken goed geregeld, je kunt je stroomverbruik goed volgen. Natuurgebied De Maashorst dichtbij.
Alle ruimte in het voorjaar, leuke stek, prima sanitair en er ligt allerlei informatie over wandelen en fietsen in de buurt. Er zijn in de kantine wat producten te verkrijgen en leuke spulletjes.
Vriendelijke eigenaren.Prachtige camperplek, mooi sanitair, heerlijke uitvalsbasis.
Nu was zwembad uiteraard niet open maar dit is een leuke stek. 1 nacht geweest op doorreis maar in zomerperiode is langer verblijf aanrader.
Leuk om proces van kaasmaken te volgen. Vriendelijke eigenaren.
Hartelijk welkom, aanrijroute is al leuk, over kleine weggetjes en over de kasseien. Er zijn twee plekken, er is elektriciteit, een toilet. Verder hebben we alles bij ons. De volgende dag hebben we toegekeken hoe de Friese paarden werden ingespannen voor een huifkartocht. Mooie stop op doortocht. Voor wie van fietsen houdt kan hier zijn hart ophalen.