@cneilson64
Lid van Campercontact sinds 2019
We zijn hier twee keer gestopt. De eerste keer in maart / april en het was erg druk. Deze keer begin mei en we zijn de enige bus hier. Het is niet de meest interessante stad, maar heeft alles wat je nodig hebt. We raden La Bombonera café / cakewinkel aan de linkerkant aan als je de stad ingaat, geweldige taarten en een warm welkom. Het is erg stil 's nachts, zelfs op een zaterdag! Voorzieningen werken goed. Geweldige stop voor een dag of twee
Een mooie vriendelijke ontvangst. Had een uitstekende paar dagen, alles werkt goed, douches heerlijk en warm. Wasmachine en droger beschikbaar. Veel waterpunten rond de site. Zeer stil 's nachts. Dia supermarkt op loopafstand. Soms vertrekt de Spaanse luchtmacht en landt overdag op het nabijgelegen vliegveld. Vanmorgen het equivalent van hun rode pijlen die manoeuvres uitvoeren.
Fantastische plek, echt genoten van ons verblijf, faciliteiten allemaal goed behalve voor goedkope fittingen gebruikt in de douches, alles behalve één is hetzelfde met water opraakt in één stroom in plaats van spuiten. Het is het enige waar motorhomers echt naar uitkijken als ze op het terrein blijven, een fatsoenlijke douche. Ik hoop dat ze het uitzoeken, behalve dat echt hield van de plaats.
Zoals anderen al hebben gezegd, handig stop, goede faciliteiten, restaurant goed, we hadden een maaltijd met drankjes ca. € 36 voor ons allebei. Er is een supermarkt bijna naast het restaurant naast de auto-ingang, niet de manier waarop u met de camper binnenkomt.
Bleef voor een paar dagen. Elektriciteit werkte. Het water uit beide kranen was een lichtgroene kleur, waarschijnlijk goed voor het afwassen enz. Maar ik dronk het niet. Geweldige kleine supermarkt om de hoek en een goede bar. Rustige locatie.
Mooi gebied om te stoppen, heel dicht bij het dorp. De bar in het aantrekkelijke groene gebouw is ook een minisupermarkt. Bakkers net rechts van de bar met zeer goed ambachtelijk brood. Breng alsjeblieft een wortel naar de vuile witte muilezel boven de parkeerplaats, maak je geen zorgen hij is erg stil, lijkt van menselijke aandacht te houden en zal je tegemoet rennen als een hond als hij ziet dat je een wortel of twee hebt.
Bezocht hier juni 2018. Elektriciteit leek niet te werken. Niet blijven zoals geluiden van abbatoir direct voor aire verontrustend waren.
Nieuwe faciliteiten zijn open. Twee traveeën om naast elkaar te dumpen met een gratis Eurorelais-eenheid in het midden. Zeer mooie stop, we gingen het kasteel rond en hadden een maaltijd in de stad bij Depicoteo die fantastische tapas serveerde voor geweldige prijzen.
Grijze waterafvoer prima, je hebt haken nodig om het deksel op te tillen om je zwarte afval af te voeren. Water naast afvoer werkt niet, maar tik gewoon door gras. Ok als je een lange slang hebt. Toen we hele dump gebied bezocht vol met mieren. Gelegen in landbouwlocatie, gebruikelijke problemen, vliegt, geur etc. Zou ok voor één nacht, maar we hebben niet verblijven.
Echt genoten van ons verblijf hier. Meestal stonden we alleen. Faciliteiten zijn een beetje primitief maar werken prima. Vanmorgen naar de kust gefietst, ongeveer 5 km enkele reis. Goede prijs-kwaliteitverhouding, zou er weer verblijven.
Terwijl ideaal voor een bezoek aan de stad € 22 pn is inclusief elektriciteit, stoomdrive wifi en het manoeuvre over een open mangat moeten storten om grijs en zwart afval te storten is helemaal onaanvaardbaar. Douches zouden geopend moeten zijn tot 22 uur, maar we vonden de deur om 18:30 uur gesloten. Huishoudelijke wasmachine beschikbaar voor € 5 en geen droogfaciliteiten.
Zeer goede aire, maar moeilijk om de weg te vinden. Het is gemarkeerd met een simpele P voor parkeren vanaf een rotonde. Ik heb een foto geüpload om te helpen, maar Google satellietbeeld is niet up-to-date en toont afvalmateriaal. De laatste linker afslag naar de aire lijkt op een fietspad. Pontevedra is een leuke plek om te bezoeken en een makkelijke wandeling van de aire.
Niet gratis, € 5 per nacht.
Camperlocatie grenzend aan parkeerplaatsen. Aan de rand van de stad met een korte wandeling naar het oude centrum. Eroski supermarkt een paar minuten lopen. Diensten prima, maar slechts een waterkraan.
Goede camperplaats in de buitenwijk van Oviedo. Wasserette op 1 minuut loopafstand, supermarkt tegenover, diverse andere winkels en bars ter plaatse. Wandeling naar het centrum ca.2 km.
Bushalte voor Valencia, kost € 1,50 per enkele reis. Wasmachine heeft slechts een korte koude was, die is belabberd. Droger werkte niet. Niet alle douches hadden warm water. Staanplaatsen klein. Zou alleen weer verblijven om naar Valencia te gaan
Prachtige welkom. Alles werd ons uitgelegd. We kregen een grote zak sinaasappelen bij aankomst, ze waren heerlijk. Genoten van ons verblijf hier. Goede wifi, sterk genoeg om tv te kijken via het internet. Alle faciliteiten zeer goed. Gemakkelijk te lopen naar Lidl en andere supermarkt. Zeer dicht bij een speciaal fietspad van Olivia strand naar de stad van Oliva en door naar Gandia in de tegenovergestelde richting.
Zeer goede aire. Vriendelijk welkom. Mooie boulevard. Geweldig om te fietsen. Slechts twee douches, een voor vrouwen, een voor mannen. Maar ik hoefde niet te wachten tijdens ons verblijf en de site was ongeveer half vol. Wifi is € 1 voor 3 uur en € 2 voor 10 uur en werkte redelijk goed. Dichtstbijzijnde supermarkt was ongeveer 5 minuten fietsen enkele reis.
Mooie aire, goede warme douches. We zouden zijn gebleven als de stad zelf niet zo deprimerend was. Vrijwel niets geopend, geen boulevard. Prima als je gewoon wil verblijven en van de zon wil genieten, maar weinig anders aan te bevelen in de directe omgeving.
Geen slechte aire, centraal gelegen voor het dorp. Een supermarkt op 5 minuten loopafstand. tal van kleine bars. Er is een klooster dat zeker een bezoek waard is. Betaal niet voor de audiogids, die is vrijwel niet te gebruiken. Het scherm is moeilijk te zien in de zon, die het moeilijk maakt om te gebruiken
We alleen bedoeld om te verblijven voor een nacht, maar bleven uiteindelijk drie. Zeer rustige rustige plek met heerlijke geur van eucalyptus bomen. Goede warme douches, warm water voor de afwas. Commerciële kwaliteit wasmachine beschikbaar voor € 4. We zullen zeker terugkomen.
Opgedragen gebied voor 4 campers op harde ondergrond. Er is een fiche-systeem van betaling die niet blijkt te werken, zodat we hebben alleen parkeren en grijs afval op dit moment, geen water of chemisch afval. Als die er werken ook elektriciteit zou zijn bij elke worp. Er is een cafe / bar / restaurant naast de deur met gratis wifi je kunt aansluiten op om met redelijke prijzen voor eten en drinken.
Parkeergelegenheid tegen Gemeentelijke Sporthal. Gemakkelijke wandeling naar de stad. Kasteel en middeleeuwse dorp zeker een kijkje waard. Veel kleine bars en eetgelegenheden rond de stad.