@coansan
- Gezin met kinderen (12+)
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Duur betaalde overnachting. €65 zonder stroom op een plek naast een luidruchtige beek vonden wij vrij fors aan de prijs.
Niet sexy maar wel functioneel voor bezoek aan de stad. Openbare en onbewaakte afgelegen locatie waar je met de camper mag overnachten. Vers water en afvoer aanwezig. Chemisch toilet legen mag door het gat in het rooster van de grijs water afvoer. Stroom €0,50 per 4 uur. Wij hebben er vorig jaar prima gestaan zonder overlast maar vannacht hangjongeren die de afgelegen plek bezoeken en tot diep in de nacht luidruchtig aanwezig waren.
Sitecode: 197536
8 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Een nieuwe locatie toegevoegd · 2 maanden geleden
Area Sosta Camper Penna San GiovanniEen nieuwe locatie toegevoegd · 2 maanden geleden
Area sosta Camper Piazzale "Il Bove"Een locatie beoordeeld · 2 maanden geleden
Prachtig uitzicht en lieve en behulpzame mensen. We mochten op het veld parkeren waar ook stroom beschikbaar is. Eenvoudig wc en douche beschikbaar in het huis voor wie het nodig heeft. Veel dieren wat natuurlijk ook nadelen kent. Om 04.30 begonnen de twee hanen te kraaien die 10 meter naast onze camper in hun hok zitten. En om 06.00 deden de honden gezellig mee met blaffen om niet veel later vergezeld te worden door de ganzen. ;-)
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Toegegeven, het is geen mooie locatie maar daar is deze plek ook niet voor gemaakt. Om de stad te bezoeken is het een prima plek om te staan en er is veel ruimte. Overnachten kan prima want ondanks dat het langs een beste drukke weg ligt is het ‘s nachts relatief stil. Wij betaalde een euro per uur tot 20:00. Na 20:00 tot 08:00 is het gratis staan.