@cob1dog
Vrij klein, ruimte voor ongeveer 3 kleinere campers, misschien 4 in een luxe uitvoering. Iemand heeft een degelijke slangkoppeling aan de kraan gelast. Uitstekende pasvorm.
Een prima plek voor een tussenstop, buiten het stadscentrum, maar op 10 minuten lopen over de brug en een paar rotondes is een bushalte waar je bus L3 kunt nemen, die rechtstreeks naar de kathedraal rijdt (€1,60).
Goede locatie om de stad te verkennen, op 10 minuten van het metrostation en op korte loopafstand van de bushalte. Uitstekende was- en wasserette. Vriendelijk personeel.
Uitstekend. Fijn om er een te vinden die helemaal werkt!
Geen vers water, toiletafvoer en spoeling oké. Grijswaterafvoer oké.
Een van de beste Aires die we ooit hebben bezocht. Alle faciliteiten werken, en ik merkte dat ik niet hoefde te betalen voor water. Ik hoefde alleen maar de slang aan te sluiten op de waterkraan en op de linkerknop te drukken om te starten. Hartelijk dank aan de lokale burgemeester.
5 speciale plaatsen voor campers bij de ingang van de parkeerplaats, en daarnaast voldoende gemengd parkeren. Het lijkt erop dat de drinkwaterkraan is verwijderd en dat alleen de toiletafvoer is overgebleven.
Gesloten voor campers. Alle voorzieningen verwijderd.
Mooie en rustige camping. Geen faciliteiten, maar ideaal voor een tussenstop als je al water hebt.
Goede site, alles wat je nodig hebt, je moet wel op zoek gaan naar water en het legen van het toilet. Gelegen op ongebruikelijke plaatsen, voor parkeervakken. prachtig geluid van kikkers de hele nacht. Hou ervan.
hele goede site. Water en zwart water dumpen, maar ik kon de toiletcassette niet zien legen. Geen tekenen zoals getoond in de vorige beoordeling, dus geen kosten die ik heb betaald. Mooi en rustig.
Verbleef hier gisteravond. Bij aankomst was het hek gesloten, maar de ketting was ontgrendeld. Stond het hek open en reed onder een van de schuilplaatsen door. Probeerde het nummer te bellen, maar kreeg geen gehoor. Net aangesloten en water bijgevuld. Naast elke baai bevinden zich kranen en stopcontacten! Niemand kwam naar beneden, dus bleef overnachten. Een paar blaffende honden maar verder een rustige nacht. Zonder iemand tegen te komen, dus prima verblijf.
Mooie camping, vol water en ledigingsvoorzieningen. Iemand heeft het bord verkeerd geïnterpreteerd; Het betekent alleen een parkeerplaats voor campers tussen 08.00 en 20.30 uur. dat wil zeggen geen auto's of touringcars
Er is blijkbaar sinds begin dit jaar geen water meer beschikbaar. Oké voor een tussenstop, maar zorg ervoor dat je vol zit voordat je aankomt. Nogal een lange wandeling naar de stad Dinan
mooie en rustige camping. Ik denk dat de parkeerplaats is veranderd sinds de gemaakte foto's. Ook niet in gebiedspositie. Let op de parkeerborden voor autocaravans wanneer u het dorp binnenkomt. Mijn navigatiesysteem bracht me naar een zijpad voor het dorp.
Mooie website. Vreemd echter, gratis elektriciteit en een toilet, maar geen watervoorziening. Mooi dorp. Zeker een bezoek waard. Veel dank aan de gemeenschap voor de aire.
Goede tussenstop, geen gebruik gemaakt van faciliteiten behalve openbaar toilet vlak voor de hal. Lekker rustig, goed voor de nacht voordat je Bayonne bezoekt.
Fantastisch verblijf, waar vakantie met een camper om draait. Aardige gastheren, hadden een geweldige wijnproeverij met een Aussie-stel, Hui en David die rondreisden. Kippen die rondlopen, paarden in de wei en omringd door velden. Ik dacht dat het een beetje lawaai zou zijn van de wegen in de buurt, maar hoorde helemaal niets. Elektriciteit, water en toilet legen allemaal ter plaatse. We hebben een paar flessen wijn gekocht, maar er is geen verplichting. Topjes.
Dit is het parkeerterrein voor het merengebied aan de overkant van de weg. Veel ruimte toen we halverwege de week bezochten. Ik kan me voorstellen dat het overdag vol zou zitten met dagbezoekers in het hoogseizoen. Geen voorzieningen behalve vuilnisbakken. Zeker het proberen waard voor een rustige, vredige nacht.
Zeer populaire site, goed gemotiveerd, een van de beste vul-/afvoergebieden die ik in tijden heb gezien. Wat lawaai van de weg omdat het in de stad is, maar stoorde ons niet We verbleven slechts voor 1 nacht, maar het lijkt erop dat er mooie wandelingen langs de rivier zijn.
Sitecode: 20273
Mooie locatie, heel rustig, vreemd naast een kleuterschool. Slechts 1 andere MH bleef overnachten. Het enige nadeel is het watervulpunt. Ik heb in talloze Aires over het hele continent verbleven, met een enorme verzameling kranen. Dit is de eerste die me versloeg, er was een keuze tussen een douche met zoet water of opgeven... Ik gaf het op. Pas op!!
Leuke stop voor een picknick, voordat je richting de grens gaat. Zeer rustig, zou waarschijnlijk een nacht zijn gebleven als ik niet terug naar huis hoefde. Geen voorzieningen, alleen vogelgezang.
Goede basis sosta gerund door vrijwilligers. Ze pakken iedereen in als sardines en kunnen nogal abrupt lijken, maar ze zijn oké. Er zijn 2 drinkwaterpunten, één bij de grijswaterstortplaats en de andere deels schuin er tegenover verstopt. Beveel ten zeerste aan om de bus om de hoek naar de stad te nemen en een dagticket voor de veerboot te krijgen om de dorpen van Cinque Terre te bezoeken, een mooie dag of.
Enorm gebied, maar meer beschut aan de andere kant. Ik denk dat het kleine toiletblok alleen voor marktkooplui is voor zover ik het kon halen. Er is een waterkraan tegenover het toiletgebouw maar met de laagste druk die ik ooit ben tegengekomen. Goede locatie voor een bezoek aan Lucca, maximaal 10 minuten lopen. De moeite waard.
Goede uitvalsbasis voor het nemen van de bus naar Siena, aan de overkant van de weg. Buskaartautomaat naast McDonalds, wat handig was, wetende hoe moeilijk het is, buskaartjes krijgen in Italië. Veel lawaai van de weg, maar wordt 's avonds rustiger. Geen voorzieningen overigens.
Zeer rustige tussenstop. Goede faciliteiten, zeker een extra dag waard om de prachtige stad op korte loopafstand te bezoeken.
Goede locatie voor een bezoek aan de hoofdsite. Geweldige locatie voor het nemen van treinen naar Napels en Herculeam. Dacht dat het sanitair niet de beste was, douches goed, maar dacht niet veel aan de drinkwatervoorzieningen. € 22 met ASCI-kaart met elektrisch was niet al te slecht voor dit gebied.
Goede stop voor een bezoek aan Matera, toiletgebouw was echter niet erg goed, zoals eerdere recensenten al zeiden, geen wc-papier, deuren kunnen niet op slot en 2 van de mannen spoelen niet door. Het beste punt is de gratis pendelbus naar de stad en de chauffeurs. Aan de andere kant, als ik minsterren zou kunnen geven, zou het als -5 worden beoordeeld, vanwege de meest onvriendelijke eigenaren die ik het ongeluk heb gehad om te ontmoeten!
Geweldige plek voor een tussenstop op weg naar Pompeii. Geen faciliteiten voor zover ik vond, gewoon zeer vriendelijke beheerder, die uitstekend Engels spreekt. Paetum-site letterlijk over de weg.
Lekker rustig, alleen wij die momenteel blijven. Er is weinig lawaai van de weg, maar stoort ons niet. Goede faciliteiten, mooie vlakke ruimtes. Geweldig voor een tussenstop en het beste, het kost niets. Grote dank aan de lokale gemeenschap.
Goede camping om de stad te bezoeken, korte vrij steile wandeling naar kabelbaanstation, € 4,50 voor terugreis. Ik heb geen faciliteiten geprobeerd die niet nodig waren.
Mooie tussenstop, zeer ontspannend na 2 dagen sightseeing in de stad. Geparkeerd onder de bomen, goede beschutting bij 28c hitte. Veel picknicktafels, heeft ook een BBQ-standaard, dus neem wat houtskool mee als je van plan bent te stoppen.
Goede locatie voor een bezoek aan de stad, 20 minuten lopen naar de arena en het historische centrum. Goed genoeg diensten. Ook Venetië bezocht, 10 minuten lopen naar station. € 15 retour, reis van 1 & 1/2 uur. Betere waarde dan er overheen rijden, vooral als je verder gaat op de weg van Bologna. Sterk aanbevolen.
Mooie site, een van de beste die we hebben bezocht. Had een heerlijke rustgevende dag na een lange dag rijden. Ik zat gewoon buiten in de zon en keek naar de rivier. Ongeveer 100 liter. water voor € 2. Geen elektriciteit gebruikt
mooie site, maar nu helaas gesloten tot 25/5. Eerder verbleven, handig voor de tunnel en veerboten?
Mooie rustige plek. Geen bericht gezien over betalen. Het is gelukt om het toilet te dumpen, er is water om door te spoelen maar geen water bij de kranen. De machine is bedekt, het ziet er niet uit alsof het voltooid is. kijkend naar andere beoordelingen, lijkt het alsof het nooit zal gebeuren!
Heerlijk rustig plekje, veel ruimte, we kwamen op Goede Vrijdag aan, bijna niemand hier. Geweldige wandelingen rond de oude ruïnes, we zouden nog een dag zijn gebleven, maar we hadden dringend water en toilet nodig, dus besloten we verder te gaan richting Nancy.
Geweldige plek om te verblijven voor een bezoek aan de kathedraal en een wandeling door de straten. Geen probleem met parkeren, we kwamen rond 1630 uur aan. Wees echter gewaarschuwd, de lokale bevolking gebruikt de weg als een gebied voor snelheidsproeven, dus tot vrij laat erg luidruchtig. We waren van plan om nog een nacht te blijven, maar besloten om naar een ander gebied te gaan voor de nacht.
Geparkeerd op de bovenste parkeerplaats, er zijn borden die zeggen dat je niet moet overnachten, maar we hadden geen problemen. Ongeveer 8 'busjes blijven. Prachtig uitzicht, erg winderig terwijl wij hier waren. veel geweldige wandelgebieden. Sterk aanbevolen.
Aangekomen om de poort op slot te vinden. Meld je aan op de pyloon, pak de sleutels van Bar Plaza op het pleintje in het dorp, rechtdoor langs de weg tegenover de ingang. Water en toilet legen in witte verhoogde blok door poort. 3 stopcontacten bevestigd aan pyloon, leek niet te worden ingeschakeld voor ons verblijf. mooi en rustig, goede uitzichten over de vlaktes.
Leuke tussenstop voordat je de veerboot neemt. Mooie wandeling rond de wallen. We hebben een plaats op het kleine gedeelte genomen. Zeer aan te bevelen.
Sitecode: 21973
Wat een verrassing, dachten dat we een fout hadden gemaakt. Toen we aankwamen, kwam meneer Martin naar buiten en bood ons onmiddellijk water aan om de tank bij te vullen. Hij vroeg ons toen om een rondleiding door zijn wijngrotten te nemen. Echt een uitstekende site.