@cobee
Overnachting 20 Euro is het dubbele van ACSI gids vermelding! Nieuwe plaatsen worden voorbereid water en elektra ontbreken nog, wel een bord "camperplaatsen" en je wordt meteen opgesloten want het hek gaat dicht, zonderaarbij word niet vermeld dat de toegang 's avonds wordt afgesloten, dus sta je voor een dichte poort zonder enige manier (intercom/mobiel) om binnen te komen! Dat lukte ons gelukkig nog via een afgemeerd boot.
1 klein sanitairgebouw zonder douches met lek dak en zwaar gedateerd. Slechts 1 douche kunnen vinden voor de dames en 1 voor de heren in sanitair bij beheerderswoning. Lozen chemisch toilet aftans en geen spoelwater uit de bijbehorende ton. In juni overige voorzieningen alles dicht en ronduit smerig en slecht onderhouden. Prijs voor 3 dagen bus camper met stroom 70,00 Euro! Anti reclame voor Belgisch toerisme! Cobee.
aangegeven wordt tot 1 oktober. NIET vermeld dat ze dan alleen op zaterdag en zondag zijn geopend, je staat er dus half september voor een dichte poort!