@cobietutelaers
In een woord super. Nog niet eerder meegemaakt en we hebben veel campings gehad de afgelopen 20 jaar. Zo hoort het te zijn, maar ligt vlg mij ook veel aan de vaste bewoners, die geven het goede voorbeeld en ruimen alles netjes op!!
Hele mooie camping met mooi schoon sanitair voor de prijs van DKK 350 incl. stroom. Grote plaatsen, goed onderhouden, zeer vriendelijk personeel. Echt de moeite !!
leuke camping voor 1 overnachting, schoon sanitair, mogelijkheid tot wassen en drogen. sek 300 / douche sek5, wassen sek 10, drogen sek 10 kunt alleen kontant betalen. meesten zijn vaste staanplaatsen
prachtige camping, goed onderhouden maar de douchefaciliteiten zijn vooroorlogs. je kunt achter een douchegordijntje gaan staan, je kleren buiten aan een haakje en als je klaar bent, zie dan maar hoe je het voor elkaar krijgt om je om te kleden zonder dat de toiletbezoekers langs je af lopen. Geen privacy dus. Niet meer van deze tijd. Jammer want aan alle andere dingen is veel zorg besteedt.
Heerlijke plek aan klein haventje met eetcafé waar je heerlijk kunt eten tegen redelijke prijs. Sanitair ietwat gedateerd, maar schoon. Na het vragen van een code op een bepaald telefoonnumner kun je ook wassen en drogen. Vriendelijk, behulpzame mensen.
goeie plek voor overnachting. gelegen aan meertje. vriendelijke mensen. gedateerd maar schoon. Sek 250 incl. stroom en douche.
prima plek voor een overnachting Sek 150 incl. stroom en stroom werkte!! Toilet gaan we het niet over hebben, minimaal maar wel schoon. lekker rustig. prima!!
Sitecode: 11915
opgegeven adres klopt niet, je moet nog enkele kilomters doorrijden en dan zie je het vanzelf liggen. straat klopt, maar nummer niet! goede ontvangst, mooie plek, prima!!
leuke plek bij zwemwater. Als er verder geen bezoekers aan het strandje zijn, zijn er 5 plaatsen. was adres aa gegeven naar dat klopt niet helemaal, je moet dan weer stukje terug rijden en dan zie je het bord.
mooie kleine camping met super aardige en behulpzame eigenaars. Sanitair om van de grond te eten, zo schoon. Maak je weinig mee. Toppie!! En die weg.....niet zeuren en genieten, thuis heb je ook omgevingsgeluiden. 10+
voor 21 euro verwacht ik ietsje meer dan ronduit smerig sanitair. Ben er nu voor de 4e keer geweest omdat staanplaats leuk en gezellig is, maar in al die jaren is er totaal niets aan nodig onderhoud gedaan. Toen betaalde we 10 euro, dat was meer dan genoeg voor alleen stroom en GRONDWATER. Heel erg jammer, is best iets van te maken maar voor ons nooit meer.