@cogollo
geweldige camping... nieuwe faciliteiten, zeer comfortabel en schoon... veel dingen te doen voor kinderen... mogelijkheid om fietsen te huren... Ik zou deze 6 sterren geven. Het is de beste camping die we in Finland hebben meegemaakt (we zijn in totaal op 7 campings geweest).
slechts een parkeerplaats, maar perfect om het kasteel van Olavinlinna te bezoeken (5 minuten lopen)... benzinestation en supermarkt op slechts 50 meter afstand, dus een geweldige plek om te stoppen voor boodschappen en een bezoek aan de stad.
mooie camping met verouderd sanitair...heel leuk restaurant met lekker eten vlakbij (bij de campingreceptie)....heel dichtbij Repovesi National Park (prachtige wandelroutes daar)
leuke camping, vooral voor kinderen als Dinosauria open is (controleer het seizoen)... sanitair is aan renovatie toe.
Geweldige camping.... veel dingen te doen voor kinderen, perfecte vlakke plaatsen voor campers, schone installaties en heel dicht bij Savonlinna om het kasteel te zien.
mooie omgeving met veel dingen om te doen voor kinderen, leuk restaurant en een kleine haven voor boottochten.