@cokusco
September 2026
3 foto's toegevoegd · 30 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 30 dagen geleden
Prachtige kleine camping, mooi aangelegd in het groen. Voorzieningen keurig en warm onthaal van de eigenaren die er alles aan doen om het hún gasten naar de zin te maken. Heerlijk gegeten in hún restaurantje, lekker buiten aan de visvijver. We komen heel graag terug! Merci ( thanks)!
Mei 2026
Warm onthaal door eigenaresse Febe op deze landelijke, 2 jaar oude camping. Ruime niet afgebakende plaatsen met uitzicht over de landerijen. Keurig sanitair, beperkt aantal doucheminuten per dag. Supermarkt op loopafstand in Anzegem. Mooie omgeving voor fietsers en wandelaars. Aanrader!
3 foto's toegevoegd · 5 maanden geleden

Tot in de puntjes verzorgde camping, prachtige plek met weids uitzicht en privé sanitair. Vriendelijk ontvangst dus aanrader!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Vriendelijk ontvangen. Online gereserveerd voor 1 nacht in weekend (51 euro) maar de reserveringskosten en Acsi korting werden netjes terug betaald! Prima plek voor stadscamping. Mooi zwembad Verwarmd). Bus stopt vlakbij, 30min. naar het mooie centrum van La Rochelle.
Vriendelijk ontvangst, prima sanitair en camping met veel groen en visvijver ( geen vergunning nodig). Aantal plekken zonder privé sanitair is beperkt. Barretje aan het water voor snacks en een drankje.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

Prachtige, grote plaatsen met uitzicht op de landerijen en de vijver! Basic sanitair maar schoon. Erg vriendelijk ontvangst.