@colombustoers
Als ik 10 sterren zou kunnen geven, ik deed het. Wat een mooie camperplaats! Supervriendelijk onthaald, super sanitaire voorzieningen, een centrale zitplaats met tafels en banken, diepvries en koeling. Stabiele Elektriciteit, een rustige omgeving. De uitbater sparen geen moeite om je te informeren, er liggen fietsroutes en wandelkaarten. Tips voor toeristische uitjes, winkels en restaurants... Een plaats om zeker terug te komen!
Toegekomen zonder reservatie en toch plaats gekregen. Het leek niet van harte. Mooie plaats, rustig gelegen. Sanitaire voorzieningen aan de ingang waren verzorgd. wifi onbereikbaar. mooie uitvalsbasis voor mooie fietstochten. Heerlijk gegeten bij brasserie Delicat.
Mooie grote, goed onderhouden camping, die toch rustig is. Goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Vriendelijke ontvangst
mooie kampeerplaats. Het unieke is dat je zelf een plaats mag uitzoeken. Prachtige vergezichten. Erg behulpzame mensen. Het is een boerderij in werking, dus met bijhorende geluiden. Uniek is ook dat je mag vertrekken tot 22 u. Ben je bang van wespen, je staat in de boomgaard, inclusief fruit... ze zijn er dus. Prachtig vertrekpunt voor fietsers en wandelaars. Met broodservice
Onverwacht toegekomen. Het geafficheerde telefoonnummer gevormd en... meteen welkom. Later op de avond kwam de uitbaatster ons de nodige uitleg geven. Alle nodige voorzieningen zijn er, en ze zijn super onderhouden. Er staat een vriezer om je koelelementen te koelen, een microgolf, er is een broodservice, kortom... alles wat je nodig hebt. Van de nabije, kleine, luchthaven hadden we geen last. Wat ons betreft, een aanrader dus!
erg rustige camping. we kwamen onverwacht en kregen een hartelijk onthaal. Alle voorzieningen zijn er. Onze langste stroomdraad was te kort, maar we werden geholpen door een vriendelijke, behulpzame buur. Wel onze eerste camping waar we 50 cent moeten betalen voor warm water in de douche. Erg nette voorzieningen. Hier kan je ook huisjes huren.
Fijne ontvangst, nette camperplaats met elektriciteit, eenvoudig maar net sanitaire voorzieningen. 51,60 euro per nacht voor 2 volwassenen
Goede en supervriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen aanwezig, wij stonden meteen waterpas. Mooie omgeving, mogelijkheid om fietsen en boten te huren. Zeer proper sanitaire voorzieningen. 18 euro met elektriciteit betaald.
Mooie rustige camping, proper sanitaire voorzieningen, alles apart te betalen. Je krijgt een code die werkt voor de toiletten, douches, wc´s. Winkeltje voorzien en je kan vers brood bestellen. Vriendelijk onthaal. Goede ontvangst
Camperplaats op havengebied naast dijk. Er staan tafels op de dijk. Betalen in café Baltasar, 250 SEK. Je krijgt een magneetkaart voor douche, sanitair en meer. Is even lopen, maar schoon en recent. Restaurant aan de overkant, fietsenmaker aanwezig. Er zijn 3 plaatsen, we stonden eerst op vooraf gereserveerde plaats, dus moesten vertrekken. Café Baltasar was gesloten maar deed open om ons een camperplaats aan te wijzen bij de scheepswerf.
Goed voor 1 nacht! De brug onderdoor en je kan douchen, wassen, wc. De deur opent met je betaalkaart. Je kan je wc ledigen en spoelen. Er staan vuilnisbakken, er is geen afvalcontainer. Je staat naast een drukke baan, maar door de hevige regenval geen last van gehad. Vlakbij is er een winkelcentrum, makkelijk te voet te bereiken. Geen elektriciteit.
Verboden om te staan. duidelijk kenbaar gemaakt met diverse borden. De camping 200 m verder stond vol.
Sitecode: 102072
Wanneer je hier aanmeldt, dan weet je dat je langs een hele drukke baan staat. Er zijn 3 wc´s met douche, 4 minuten warm water kost 10 kronen. Er staat spijtig genoeg geen trekker of opneemdoek. Als je niet eerst bent, dan kan het zijn dat alles onder water staat, gemengd met gras. Er is mogelijkheid om iets te eten, kebab met frietjes of hamburger met frietjes. De porties zijn redelijk groot. Wij stonden hier omwille van de staafkerk verderop
unieke camperplaats, wij staan hier 1 nacht. Zeer vriendelijk onthaal, goede uitleg. Naar ons gevoel stonden wij op de ideale plaats, naast het "Café". WC zoals thuis, wij betaalden 300 NOK inclusief elektriciteit en privé terras en zonder douche. Spijtig dat de paarden weg zijn. wat ons betreft, een aanrader.
was gesloten voor toeristen toen wij hier aankwamen
Prachtige camping, zeer goede ontvangst, ondanks dat het erg druk was bij de check-in op zondag. We kregen een mooi plekje. Wifi beschikbaar aan receptie. Verschillende activiteiten mogelijk, zowel op het meer als in de omliggende natuur. Beperkt winkeltje, dus ga eerst je inkopen doen in de supermarkt. Taal is hier geen probleem, iedereen spreekt hier Nederlands. Het is hier een Vlaamse camping met enkele Noren, Zweden en Duitsers.
unieke plaats om te staan. Op een 15 km van Kopenhagen, er zijn sanitaire voorzieningen én er is een restaurant! we betaalden 210 kronen voor 1 nacht. Er is een reserveringsautomaat waar je je plaats kan boeken. Na opgave telefoon/e-mail krijg je een code om de site binnen te kunnen rijden.
mooie grote camping sanitaire voorzieningen zijn aan update toe. camperplaats heeft 2 eigen sanitaire douche/wc met warm water. Niet de beste, maar ook zeker niet de slechtste camperplaats. lekker gegeten in restaurant
prima plaats om te staan! Nutsvoorzieningen gratis, elektriciteit, water, loosplatform, en zelfs wifi.
mooie plaats maar gesloten op maandag en dinsdag