@comita
- 2025
wij stonden hier volledig alleen 😁 wat ook wel een bijzondere ervaring was mr alles prima 👌🏻 Hefboom werkt op nummerplaatherkenning na reservering, wifi ook 👌🏻. Alles netjes vermeld in de mail. Op wandelafstand van St.Truiden. Zoektocht doorheen de stad, €2 bij dienst Toerisme.👌🏻 Trein 🚂 hoor je af en toe, mr deze rijdt ‘s nachts niet dus ook geen probleem vr ht slapen.
zeer mooi locatie aan een jachthaventje achter gesloten poort. = veiligheid 👌🏻 Ook uitbating is zeer vriendelijk. Maastricht makkelijk te bereiken met hun eigen watertaxi of met bus lijn 5 op 10 min. v/d camping. ideaal vr een bezoekje aan de stad. sanitair zeer proper en heerlijk warm water. Wij zijn fan!
Had gereserveerd vr 2 nachten mr vertrokken om 15u dag 2. kampeerplaats was vlak aan de ingang/parking/speelplein. 🙃 Had niet ht gevoel dat ik op de camping stond. Veel lawaai/beziens ‘savonds laat nog. Alles wel zeer netjes en vriendelijke uitbating. Omgeving weinig te zien/ bezichtigen wandelgewijs…..🐕 Na 2 wandelingen richting Retranchement/Zwin en Cadzand-bad dus ook alles gezien. 1 overnachting met latere uitcheck had dus beter geweest.
Geluk gehad want zijn eigenlijk van formaat auto- plaatsen en met onze 6m36 sjans gehad vlak aan de ingang… enige grote plaats tg de wand. Ook de in/ uitrit van deze parking is niet evident waardoor ik vermoed dat grotere campers hier niet knn staan. Cochem is niet groot en stevige conditie aan klim wil je ht kasteel bezoeken. Wij hebben hier een kleine 3 u vertoeft( incl. eten) .
Toffe parkeerplaats vr campers en auto’s. €10 vr 12u …€18 vr 24u staan. elektriciteit voorzien en wc is proper! 👌🏼 Op 30 minuutjes wandelafstand v de Hangbrug. (Geld v de parking w gebruikt vr onderhoud v de brug. ) wandeling zelf: Dit kan zowel door ht bos als langs de weg. Overnachting was rustig en we stonden er niet alleen. Je lan er ook lozen.
Toffe locatie. Proper sanitair, camperplzzts netjes op steen en alles regel je met je code die je kreeg bij reservatie. Rustig gelegen. 30 min. stappen nr de Atlantikwall te Raversijde. Weinig accomodaties dus best drank meenemen of op de camping vlakbij …