@comita
- Alleengaand
- 2025
€35 per nacht, €1 vr een douche v 4 min. En slechts 2 douches en 2 toiletten vr de hele camping. Mannen/ vrouwen, alles bij elkaar. Ligt vlak naast de baan op 7 min v d boot. Als laatste stop ok mr vr niks meer want vr alles heb je hier verder de wagen nodig om ergens te geraken. Best duur dus vr wat ht is.
Mooie locatie met zicht op de beide monumenten. Sanitair ok, warm water en proper.
Geen reservering mogelijk, ht is op goed vallen uit. Aangekomen rond 13.30u alles vol en terwijl we daar stonden te twijfelen van ‘wat nu’ reed er gelukkig een Van weg. 😁 ineens vr 48u betaald en op wandelafstand van Cobh + ht station 🚉 waar je de trein kan nemen richting Cork. Mooi uitzicht! Kathedraal fenomenaal 🫶🏻
€20 per nacht incl inbegrepen. We mochten staan waar we zelf wilden. Goede tssstop na bootbeleving nr skellig michael. Vriendelijke uitbating ook. Dorpje sneem op wandelafstand.

Goede locatie idd vr wanneer je een boottrip nr skellig Michael gepland hebt. Parking niet zo comfi als op de eerste foto. Iedereen staat daar en plaatsen zijn beperkt. Is ook lang en smal dus vraagt wat manoevreerwerk met een camper. Kosteloos ook.

Yep, ht kost er wel wat €50 per nacht mr àlles onbegrepen. Geen coins meer nodig vr douche. Ruime camperplaats, sanitaire proper en goede ligging vr Muckross abbey ( te voet 15min) ook uitstap geboekt vr gap od dunloe. Topdag. Uitbating ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij bleven 2 nachten.

Topplaats midden Dingle, ideaal om de slea head en dunquin pier route te rijden. Zeer vriendelijke uitbaters, koffie incl 🫐muffin idd 👌🏻 sanitaire is comfi en proper, leuk terras om te zitten ook en hier was gisteren (19/7) een soort jaarmarkt met feest 🥳 in the pub mr tg 23u was alles stil. 🫶🏻

Mooie camping, mr ze hadden hier een probleem met het water dus geen douche, wc was doorspoelen met emmer en ook je cassette lozen was met drinkwater als je dat bij had. €40 nog vr de nacht ondanks dat en we stonden op de parking. Wel met electriciteit 😁 uitbating vriendelijk en ze deden hun best om water aan te bieden want ht was panne in ht hele dorp.
€37 vr 1 nacht 2 pp , incl electr. En €2 om te knn douchen met een coin. Werkt prima, 5 min warm water in wel een klein hokje mr na een warme dag welkom. Ook de plaats is verhard met stenen. 👌🏻 Veel lawaai van roepende kinderen wel na 22u. Het is 1 v de 2 campings in de omgeving dus waarschijnlijk vandaar de drukte en slecht 20 min rijden nr de Cliffs of Moher. Uitbater was zeer vriendelijk en behulpzaam.

€30 idd. Mr incl electriciteit. Douche €2 vr 10 min en was ok. Ook afval in containers was mogelijk als lozen van je toilet …Is niet de ‘sjiekste’ locatie mr vr 1 nacht, hebben wij nergens last van gehad. Wij stonden op een verharde plaats, achteraan ( achter de pub) Geen lawaai , ook niet overdreven laat, zelfs de ezels in de wei vlak achter ons hebben gezwegen. 😁

Uitbater doet idd zijn best om je een prima plaats aan te bieden. £43 vr 1 nacht vond ik wat overdreven daar er geen voorziening is om water te lozen - chemisch toilet lozen. Douche ( heet water 👌🏻) delen met 2 andere campergasten mr was primitief en proper, ook electriciteit. Drukke regio dus geen andere optie en vr 1 nacht meer dan ok. Overnachting na giants causeway/ ropebridge/ dark hedge en kort tg de A26 richting Belfast of Londonderry.

Zeer vriendelijke man John idd. Primitief mr proper!! ( wc+ douche) 👌🏻 Heel rustig. Met de camper 1 nacht gebleven.

Enkel boeking mogelijk via website! Vriendelijke/ behulpzame uitbaters. Ideaal met Hop on/hop of- bus vr €3 pp / prit vanop de camping nr Dublin en terug.( vertrek 9.15u + terug om 16u halte 1 Dublin) lijnbus 69 ook mr uren kloppen niet altijd. Sanitaire is verouderd mr met 🩴 goed te doen. ( jetons) wij bleven 3 nachten en betaalde €45 per nacht. Prijzig mr de enige in de omgeving met makkelijke verbinding nr de stad als je per camper reist dus…
Zeer mooie en rustige locatie. Ideaal als overnachting na oversteek met de boot vanuit Fishguard om 14u (1u en 30 min. rijden) Of als eerste vertrekpunt voor de omgeving. Zeer vriendelijk ontvangst. €25 vr 2 volw + camper ( douche/ electr. Inbegrepen) voor 1 nacht. sanitaire proper.

Van overvol gesproken😳nog nooit zo elk stukje gras zo benut gezien. ( pinkstergelte)Op de feestdag zelf vertrokken er wel veel en dag nadien ook en toen was ht Zen! 👌🏻 ademruimte en rust, zelfs aan ht water. Camping hft veel accomodaties , sanitair ook proper ( enkel ht poetsmoment 8.15 tot 10u) van blok G was minder. ideale ligging vr Mullerthaltrail. op kleine 15 min stappen v ht centrum waar de E1-4-5 start + bus vr andere M-trail=gratis
ideaal om je camper te parkeren en je wandeling te starten. Geen voorzieningen.
Mooi en verzorgd vr de camper, wandelingen perfect van daaruit te vertrekken. Douchen kan ook, water lozen moeilijk.

Gezellige en mooie camperplaats in ht groen en in gezelschap van 2 koeien ( afgebakend) , eigenaar hft leuk gevoel voor humor en is zeer attent. Douchen kan en is proper.
wij stonden hier volledig alleen 😁 wat ook wel een bijzondere ervaring was mr alles prima 👌🏻 Hefboom werkt op nummerplaatherkenning na reservering, wifi ook 👌🏻. Alles netjes vermeld in de mail. Op wandelafstand van St.Truiden. Zoektocht doorheen de stad, €2 bij dienst Toerisme.👌🏻 Trein 🚂 hoor je af en toe, mr deze rijdt ‘s nachts niet dus ook geen probleem vr ht slapen.
zeer mooi locatie aan een jachthaventje achter gesloten poort. = veiligheid 👌🏻 Ook uitbating is zeer vriendelijk. Maastricht makkelijk te bereiken met hun eigen watertaxi of met bus lijn 5 op 10 min. v/d camping. ideaal vr een bezoekje aan de stad. sanitair zeer proper en heerlijk warm water. Wij zijn fan!
Had gereserveerd vr 2 nachten mr vertrokken om 15u dag 2. kampeerplaats was vlak aan de ingang/parking/speelplein. 🙃 Had niet ht gevoel dat ik op de camping stond. Veel lawaai/beziens ‘savonds laat nog. Alles wel zeer netjes en vriendelijke uitbating. Omgeving weinig te zien/ bezichtigen wandelgewijs…..🐕 Na 2 wandelingen richting Retranchement/Zwin en Cadzand-bad dus ook alles gezien. 1 overnachting met latere uitcheck had dus beter geweest.
Geluk gehad want zijn eigenlijk van formaat auto- plaatsen en met onze 6m36 sjans gehad vlak aan de ingang… enige grote plaats tg de wand. Ook de in/ uitrit van deze parking is niet evident waardoor ik vermoed dat grotere campers hier niet knn staan. Cochem is niet groot en stevige conditie aan klim wil je ht kasteel bezoeken. Wij hebben hier een kleine 3 u vertoeft( incl. eten) .
Toffe parkeerplaats vr campers en auto’s. €10 vr 12u …€18 vr 24u staan. elektriciteit voorzien en wc is proper! 👌🏼 Op 30 minuutjes wandelafstand v de Hangbrug. (Geld v de parking w gebruikt vr onderhoud v de brug. ) wandeling zelf: Dit kan zowel door ht bos als langs de weg. Overnachting was rustig en we stonden er niet alleen. Je lan er ook lozen.
Toffe locatie. Proper sanitair, camperplzzts netjes op steen en alles regel je met je code die je kreeg bij reservatie. Rustig gelegen. 30 min. stappen nr de Atlantikwall te Raversijde. Weinig accomodaties dus best drank meenemen of op de camping vlakbij …