@corando
2023
een zeer rustige camping, als van vissen houd kom je hier aan je trekken, schone warme douche ,we. aardige behulpzame campingbaas met een krachtige stem, hij hielp mij met een nieuwe accu ophalen in Verdun
een prima overnachting plaats, geen last van kippengekakel gehad. soms hoor je een kalkoen, alpaca zijn een beetje schuw, verse groeten uit eigen tuin , melk , kaas en yoghurt uit de automaat, stroom (16amp) via een losse haspel. bij gebruik van een haspel aan een lang snoer heb je geen 220 meer dus onze koffiezetter werkte niet. dat heeft niets met 16 amp te maken. op die afstand wordt de kracht wat minder. verder een zeer goede belevenis
gesloten, stonden met 3 campers voor de poort “”Scheiße””. onmiddellijk weghalen
het was gezellig, een enthousiast echtpaar wat alles doet om het naar je zin te maken. er wordt veel georganiseerd voor de jeugd, denk aan kano en raften, darten enz enz. kinderen kunnen met de ezels wandelen. sanitair wat je op een boerderij camping mag verwachten en ook de plekken om te staan zijn willekeurig . wij betaalden 18,00
prima camping. zeer goed sanitair.aardige mensen aan de balie.
mooie recensies. maar hoe sta je echt!!! op een stoffig erfpad. stroom wordt ter plekke met een verlengsnoer aangesloten. douche is er beneden pijl.legionella ligt op de loer.De aardige boerin vertelde gelijk dat de prijs 12.00 is wat ik erg duur vond .wel lekkere kaasjes gekocht..
prima plaats aan het einde van de camping naast de jeux de boules baan, op fiets afstand via een vrije baan op het fiets pad naar de kathedraal . ik betaalde 23.00
2021
Toch een goede plek, misschien iets geluid van het verkeer maar in de avond niet meer, de verrassing was een kasteel aan de overkant met een grote tuin.
Grote plaats, straat oversteken naar de zee, veel gras en aan de voorkant stenen platen , staat dus recht. op vrijdag markt dan is de voorkant afgesloten
Prima camping, strand dichtbij , in het seizoen zeer betaalbare plaatsen. wisselende foodtrucks bij de ingang .