@corhet
Hele mooie schone Camperplek. Toilet en douches zijn prachtig. Heel vreemd dat wij er alleen stonden. Blijkbaar nog niet goed bekend maar het is een aanrader. Supermarkt op loop afstand.
de plek op zich is prima. maar de slagboom ging niet omhoog toen we er stonden. twee maal gebeld maar tweemaal werd het gesprek afgebroken na ong 5 minuten. service wat camping car park betreft is heel slecht. later een Duitse man een uur staan bellen voor er contact was.
goede grote camperplek. er is altijd ruimte. afvalbakken voor papier, plastic, glas en groenafval. ook voor normaal afval. supermarkt op loopafstand.
grote camperplek, altijd plek. geen voorzieningen, maar stukje verder bij het station kan je wel water innemen en toilet schoonmaken. vanaf de camperplek eenvoudig via fietspad naar het centrum fietsen.
goede camperplek, stroom betalen. met lift naar het oude centrum. er tegenover groot park met speeltuin. met de trein kan je naar Konstanz. wij betaalden 20€ voor een dagkaart voor 2 personen.
goede camperplek aan het water midden in het centrum. vlakbij de prachtige dom. vanaf 9 uur tot 1800 uur moet er betaald worden en er wordt gecontroleerd.
druk parkeerterrein en beslist niet gratis. zijn doorgereden.
prima plek. Supermarkt Jumbo om de hoek. Je staat vlakbij huizen dus niet eenzaam alleen. Jammer dat er maar 1 camper mag staan, twee zou ook kunnen. Maar toch Gemeente bedankt voor de plaats.
een paar jaar geleden stond je hier gratis en was er een toilet. nu moet je betalen en is toilet afgesloten. camperplek op zich is niets mis mee, maar ook niet meer.
prachtige camperplek minpunten zijn dat je om water in te nemen speciale aansluiting nodig hebt en voor grijswater moet je eigen aparte slang hebben. dan is de prijs van 19 Euro veel te hoog.
goede plek. jeton water en stroom te koop via zuil. grote plekken en ernaast nog ruim parkeerterrein waar je ook kan staan. mooi stadje met gezellig centrum.
prima plek. je kan heel goed water innemen, prullenbakken en glasbak aanwezig. gratis bus naar de Pont d'Arc er recht tegenover. leuke wandeling naar klein toeristisch stadje.
super camping, redelijke prijs. prachtig sanitair, wasmachine en droger beide 5€. keuken met alles, oven, magnetron, pannen koelkast. gewoon perfect.
prachtige plek, gratis elektra, super douches en toiletten, brand schoon en indrukwekkend museum. en dat allemaal voor 25zlotys entree pp en 20zlotys voor de camperplek. zelden zo goed en zo voordelig gestaan
je kan gewoon met je camper achteraan staan op het onverharde deel. En de borden dat het uitsluitend voor gasten is heeft er altijd gehangen.
de prijs is nu 15€ en 1 toilet afgesloten en kranen van wasbak weg. Ook lastig aanmelden, alleen in het Frans een uitleg hoe je aan te melden via internet. Geen vooruitgang.
Sitecode: 22020
het grasveld is afgesloten, je kan alleen langs de weg op normale parkeerplekjes gaan staan als er plek is.
Sitecode: 82082
zou prachtige plek kunnen zijn, maar het veld is vreselijk, zand, scheef, vol putten en hobbels. Jammer. Het ligt ook erg afgelegen en als het geregend heeft is de vraag of je weg kan komen.
prachtige ruime plekken. vlakbij de rivier, leuk oud stadje. jammer alleen dat je om water in te nemen een speciale aansluiting moet hebben. een soort plug.
leuke plek, maar geen elektra, geen drinkwater. staat boven non potable. toilet zag er goed uit. maar we wilden vers water dus doorgereden.
een kleine plek waar ook nog personenauto's staan en elektra/water enz alleen tussen 7 tot 9 en van 20.00 tot 22.00. Zijn verder gereden.
hele mooie plek met veel ruimte. kost 12.50€ per dag, is niet zo erg, maar waarom dan voor de toiletten nog eens 0,50ct vragen. dus alleen staan en elektra is 12.50€. vind ik minpunt. zeker de toiletten moeten dan gratis zijn.
goede plek, mooie toiletten. water innemen met (onbekende) code. op website staat 5€, ingang camperplek een bord met 8€, s'morgens komt politie geld ophalen en die wilde 10€. Dan voel je je goed belazerd worden. Jammer verder mooie goede plek.