@corry-en-marc
- 2004
heel rustig, wij hebben daar genoten, en zeker naar de Etna met Salvatore als gids , we komen zeker terug
prachtige plaats en zeer vriendelijke mensen , broodjes te verkrijgen mits bestelling , supermarkt Eurosport niet zo ver weg ( ongeveer 3km) richting Avio , en een caseificio ( kaasboer met winkel ) dichtbij
wij gaan hier niet meer , als ze de betaling niet gemakkelijker kunnen maken dan hoeft het niet meer , vroeger stond het vol nu bijna alleen , plaats dan een gewone parkeerautomaat , zal al veel oplossen .
Sitecode: 12078
uitstekende plaats om matera te bezoeken , paolo is zeer vriendelijk , bracht ons zelf brood mee van matera , electriciteit werkte heel goed , konden zelf ons kookvuur gebruiken van 1000w
Sitecode: 20071
wij hadden gebeld en we mochten komen maar de weg ernaartoe was niet te doen voor een camper , was meer een kapotgereden dreef vol diepe putten , op de plaats gaan kijken en is gewoon geen camperplaats waardig , alles vuil en vies en praktisch geen water uit de kraan , wij zijn teruggedraaid .
supervriendelijke mensen , electriciteit , water , lozen alles aanwezig , bij enkele dagen krijg je korting eveneens op de olie , op een 200 tal meter is een bakker waar gebakken wordt in de houtoven , superlekkere pistolets voor 30 cent en geen kleintjes ( bijna 20 cm)
paolo doet alles om je het aangenaam te maken , mogelijk om met zijn busje naar de oude stad mee te rijden voor 2 euro, douchen is ook mogelijk en elke dag wordt deze gepoetst , zelfs brood brengt hij mee als je het vraagt . voor ons voor herhaling vatbaar .
12 euro is nu toch al wat veel voor wat je maar hebt, 10 euro was voor ons ideaal
Rustige plaats , kost wel 3,5 euro/dag voor parkeerticket van 8 u s'morgens tot 20u s'avonds
Inderdaad mooie plaats , water ,lozen ,stroom 16a voor 10euro/dag , supermarkt en bakker op 1,5 km
Nu 10 euro/dag , als je het vraagt in de bar ook gratis wifi
Tijdens de winter geen broodjesservice, wel wordt bierbrood verkocht in Brauhaus.
Mooie plaats voor weinig geld, dicht bij bagnoregio wat uitzonderlijk mooi is, s'avonds soms lawaai van bar die tot twaalf uur open is
Bij ons bleek de plaats mooi onderhouden en werkte de stroom perfect, rustige plaats.
Ernesto en inga zijn uiterst vriendelijk. Camperplaats is zeer rustig en heeft alles wat je nodig hebt. Supermarkt Coop op loopafstand. Wij komen elk jaar terug.
Zeer vriendelijke mensen. Doen alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bezoek zeker ook Banoregio, er rijdt een busje naar toe voor 1 euro vanuit het centrum.
Prachtige plaats dicht bij het meer. Inga en Ernesto zijn uiterst vriendelijk. Sanitair is steeds proper, warenhuis op loopafstand, echt aan te raden. Wij gaan zeker terug.
Wij waren hier enkele dagen in september 2011 en inderdaad een zeer prachtige plaats. 2xdaags komt iemand van de commune langs om alles na te zien. Men kan hier prachtige wandelingen maken en (vinnige fietstochtjes).
Zeer rustige plaats om te overnachten, alle voorzieningen gratis, stroom kost 1 euro per 12 uur ongeacht het verbruik. Mooie plaats om te fietsen tussen wijngaarden van de soave.
Inderdaad een rustige plaats met alles erop en eraan. Aan de aansluiting voor electriciteit waren ze aan het werken. Prijs wordt 7 euro stroom, maar voorlopig gratis. In het dorpje (+/- 2km) zijn 2 zaken waar broodjes en andere voeding te verkrijgen is.