@couliche
Om een grotendeels goede nachtrust te hebben. Wel grind- of Hebreeuwse plaatsen, uw keuze. Schone toiletten.
Zeer goede camping. Alles klopt, sanitair, locatie, receptie behalve de prijs van £32 + £8 voor elektriciteit. Een beetje duur voor elektriciteit!!!!!. veel plaatsen.
Sitecode: 71973
prachtige luxe camping. Verboden voor kinderen, ja ja!!! £ 39 2 personen een busje
prachtige camping, groot veld, zeer redelijke prijs en goedkoper dan het voetbalveld £ 29. perfect sanitair warm water naar wens. ik raad aan
geweldige ontvangst, perfecte faciliteiten, rustige en ontspannende plek. de manager opende zelfs haar persoonlijke chalet voor ons zodat we de opening van de Olympische Spelen konden aanschouwen. mijn tablet en mijn laptop wilden ondanks de gratis wifi op de camping geen verbinding maken met France TV. Ik raad aan.
Grindpad met veel kuilen. Let op de treden van uw voertuig. parkeren langs de weg. Veel vlakke plekken. Ideaal voor een bezoek aan de site
zeer goed om te slapen. vanaf de passage tot 20.00 uur en daarna rustig. 4 tot 5 locaties om het restaurant niet te veel te storen. Geen hoogte- of lengtelimiet. zeer aangenaam uitzicht.