@criss55
zeer mooie en rustige plek aan zee, de manager is erg aardig en behulpzaam, de plaatsen zijn schaduwrijk, de faciliteiten zijn schoon
de plaats is niet langer beschikbaar omdat er hoogtebalken zijn geplaatst en het gebied een verkeersluwe zone is geworden waarvoor u een boete riskeert
we verbleven er één nacht en het is praktisch niet ver van het historische centrum, om binnen te komen is er een slagboom die wordt geopend door een dame door te bellen we hebben 9 euro uitgegeven, we hebben in ieder geval rustig geslapen, ook al was het dicht bij het station. We stopten voor het diner in het nabijgelegen osteria la Carriage, waar u een typisch menu kunt eten
we zijn een paar jaar geleden gekomen en het is ons goed bevallen vriendelijk personeel de ruimtes zijn niet enorm groot de aangegeven prijs klopt niet we betaalden €61 voor 2 personen met camper lijkt me prijzig!!
mooie rustplaats met stroom inbegrepen we waren 14 euro kwijt voor 2 personen met camper. we verbleven een nacht, de plaats is rustig en vredig
de camping zelf is best mooi, het wordt bijna uitsluitend gebruikt door permanente bewoners van Duitse nationaliteit, we voelden ons een beetje afgesnauwd omdat Italianen, de beheerder zette ons in een groene ruimte bij het meer (plas) we waren met twee campers, we vroegen ook elektriciteit maar het was mogelijk om slechts één voertuig aan te sluiten omdat er geen kolom was, we hebben de kosten echter vergoed. de diensten zijn redelijk schoon, maar vec
we zijn ook gestopt omdat op de campings alles vol was, de beheerder is erg behulpzaam en vriendelijk, hij spreekt heel goed Engels en plaatste ons voor zijn huis, we hebben vaak 30 € per nacht, wat voor Zwitserland niet veel is, we verbleven twee nachten, de plaats is erg rustig en als je niet van de pit van campings houdt, raad ik het aan?
heel mooi, grote plaatsen, badkamers en wastafels voor afwas met warm water, heel dicht bij de stad, we waren er gisteravond € 16 als je minder dan 12 uur blijft anders 8
we kwamen naar deze camping omdat ze Amalfi en Positano wilden zien, de plaats is strategisch omdat het wordt bediend door bussen vanaf de kust van Amalfi, ik vond het een beetje vervallen de plaatsen liggen midden in de modder, het zou genoeg zijn om er wat grind in, receptie is "naïef", de vriendelijke manager, maar kon niet de plek met weinig verbetering, ook omdat we betaalden 25 € per nacht met elektriciteit
de camping is niet slecht helaas zijn er grote schepen die in de buurt stoppen en nooit de motoren uitzetten, dus de hele nacht met geluiden van motoren, de positieve noot is dat het dicht bij de halte Ferri ligt
prachtige plek aan het meer helemaal vrij met mogelijkheid tot lossen en laden, midden in het groen
zeer mooie en rustige plek er zijn veel plaatsen op het gazon en het parkeren is 72 uur gratis, er zijn geen diensten maar het is erg handig om de stad te bezoeken, de coördinaten zijn niet exact, omdat ze de brug als rustplaats aangeven , maar de aanwijzingen zijn goed in het zicht
Ik hield echt van de camping erg schone toiletten, ze maakten vaak schoon, we stopten een nacht en 's avonds gingen we te voet naar Rovinj voor ongeveer een half uur langs de zee
op de camping verbleven we 3 nachten in het bijzonder voor de locatie in het echt uitstekend baai, zijn de diensten vernieuwd en zijn schoon, er is niets anders, maar het is ok als je rust wilt is een beetje duur 44 euro van 29 juni tot 1 juli 2021, laden en lossen komt u goed van pas. het centrum van premantura is ongeveer 900 m
Ik vond het erg leuk omdat het schoon, stil is, de douches zijn zelfs in de zomer erg warm, de badkamers zijn schoon, het strand is met veel smeltwater en de zee is schoon, het is ook goed voor kinderen. wij hebben vaak campers plus 2 personen plus een hond € 36 per dag
Heel mooi en rustig midden in het groen, via het park bereik je het centrum waar je supermarkt en restaurants kunt vinden. Waterbelasting 1 euro gedurende 3 minuten meer dan genoeg
Ruimte erg mooi en schoon betaalsysteem goed, hoewel soms een beetje 'omslachtige prijs voor 24 uur € 8 als je langer bent dan 24 uur moet je nog € 8 meer betalen. Heel dicht bij de tramhalte die om de 15 minuten naar het stadscentrum rijdt.
Het is geen echte parkeerplaats, maar een zeer rustige parkeerplaats in de buurt van de waterval en een mooie plek
Bij het laden en lossen is om een kaart waarmee je in en doe alles wat zonde te krijgen is erg ingewikkeld herlancering van de kaart en vele desist moeten betalen met een bankpas of kaart wordt verstrekt aan u
Zeer mooie plaats in het bos met douches, gratis in het centrum van Tomar