@cu4ever
- 2020
- Fiat Ducato
- 2016
- Buscamper
Heerlijke camping bij het meer, je zit vlakbij de voie verte. We zijn hier uiteindelijk 9 dagen gebleven (telkens verlengd) dus dat zegt misschien iets. Annecy fijne stad en je moet natuurlijk gaan paragliden en gorges de fier bezoeken. Kortom, aanrader!
prima camping voor camperaars maar vanwege de ongelijke grond, vol met wortels denk ik niet zo voor tenten. verder niets op aan te merken, fietsen prima te doen!
Prima camping op fietsafstand. na Chambéry. Mooie fietsroutes er naartoe ook. vriendelijke eigenaren, mooie plaatsen en prijs / kwaliteit is dan ook op orde. Aanrader!
we kunnen hier alleen maar positief over zijn. een camping die in het rijtje municipals in de top 3 staat. naar Bourg-en-Bresse prima met de fiets te rijden alsmede naar de cascade de la valliere. aanrader!!!!
In potentie een fijne camping aan een meer, daardoor wel last van muggen. Maar de eigenaar is druk bezig de boel aan het moderniseren en zeer behulpzaam. Wij vonden de afstand naar de stad iets te ver, broodservice is aanwezig.
Zeer mooie en goed uitgeruste camping met uitzicht op de stad, fantastisch. Ontvangen door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden een klein incident waar wij en de camping zelf niks aan konden doen, maar ze waren zeer betrokken en behulpzaam, compliment. Mooi startpunt voor verschillende fietstochten.
Ouderwetse municipal zoals er helaas teveel verdwijnen. Om 19:30 komt er iemand om te kijken wie er aan is gekomen, voor die tijd kun je gewoon oprijden en een plaats kiezen. Veel dagen in de week kun je ook een frietje eten. Spartaans maar schoon sanitair. Langres zelf is via een mooi fietspad te bereiken, meest fietsvriendelijke vanuit de zuidkant.
Zeer ruime camping met grote staanplaatsen en prima sanitair. Fietsen naar saint Malo, Dinard en Dinan (aanrader) via fietspaden prima te doen.
Fijne kleine camping met fantastisch sanitaire en vriendelijke uitbaters. Stad en diverse fietspaden vlakbij. 3 Nachten geboekt, 4 gebleven dus een aanrader!
prima camping, vriendelijke ontvangst , in het hoogseizoen wel hutje mutje denk ik. fietsen naar de prachtige stad goed te doen. hebben er 4 nachten gestaan, aanrader!
ik kan er eigenlijk niks slecht over zeggen, fantastische camping en omgeving, prima eetservies incl de paella van Joost. absolute aanrader!
prima camping, in het weekend druk met vaste plaatsen, doordeweeks uitgestorven, aardige ontvangst en service, ligt langs de via verdes, weinig tot geen last van het verkeer.
prima camping, doet vanwege het grote hek en veel vaste plaatsen niet heel vriendelijk aan, maar verder niets op aan te merken, fietsen naar en door Toulouse is fantastisch.
Een hele fijne camping, vriendelijke ontvangst en tarieven, enig punt is dat de WiFi niet optimaal is maar dat vinden wij minder belangrijk. Stadje is geweldig en je hebt veel fietsroutes naar bijv. Tours of Blois. Aanrader!