@culidijk
prima camperplek! Aan het haventje. Gedateerd maar gGoed sanitair .
camping 🏕️ aan de waddenkust! groot veld met stroomaansluitingen en een paar waterpunten! Broodjes service aanwezig. sanitair prima. Douchejes gaan om 22 uur dicht🕙 Sanitair kon wel even een grondige schoonmaakbeurt gebruiken 🧽🫧🧼. Vlak over de dijk een leuke uitspanning met zicht op water en zwemmers!
prima plek om de stad te verkennen. Bus op 15 min lopen. Er is stroom en water. Vriendelijke en behulpzame beheerders. Wel sta je strak tegen elkaar aan. cassette is wel te legen in een container op het terrein. €20 per nacht.
prima KP voor €0. Op de fiets ben je zó in de stad. Bus vlakbij🚌💨💨
Slecht aangegeven ⚠️ CP plaatsen zijn achter het huis. Mooi uitzicht op jachthaven en de brug. €30 per nacht is wel aan de prijs. incl stroom en water. Sanitair is de havenmeester nog aan het verbouwen (aug. ‘22). warme douch 1€😢. Rustige plek op overvol eiland 🏝. max 6 plaatsen.
prima camperplaats. Uitzicht op water en haven. We herkennen ons in de negatieve recensies. Sanitair schoon, deuren met code. Vriendelijke havenmeesters die ‘ s avonds komen controleren of er wel ingecheckt is. Wees wel op tijd⚠️. In de avond is het af en aan reiden van campers die achter het net vissen. aan overlant van haven is ook nog plek zonder faciliteiten.