@cyrus77
- Mercedes
- Integraal
Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Mooie plek. Niet super groot. Maar alles is er ! Wij herkennen het stroom probleem met water wat uit de stekker kwam. Werd snel opgelost. Douche en toilet keurig !
Sitecode: 195325
Vijf sterren en toch wat puntjes: wifi werkte niet toen wij er waren. Voor ons niet erg maar sommige mensen baalden wel. Het zijn verharde plekjes. Per plek moeten twee voertuigen de één achterwaarts in en één voorwaarts. Je hebt beide een eigen tuintje maar een garagedeur kan je met twee bewoners niet in. De file parkeerplekken vonden wij wat propperig. Stroom betalen met pin, werkt prima. Sanitair super netjes ! Wij zijn tevreden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

27 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Als je deze camperplaats voorbij rijdt heb je misschien wel de mooiste van Denemarken gemist ! Wat een plaatje, open sinds dit seizoen. Terrein is met zorg en liefde aangelegd. Echt de moeite waard ! Zie foto’s
3 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Grote camping. Goed toegankelijk en net buiten de milieuzone. Gebruikt om Kopenhagen te bezoeken op de fiets prima te doen. Ook OV beschikbaar. Sanitair netjes, mooie camperplaatsen. Alleen als ik dan een opmerking moet maken dan vinden wij de loosplaats voor grijswater heel onhandig gesitueerd zeker als het druk is bij de receptie moet je manoeuvreren en sta je enorm in weg. Dat kan beter, verder tevreden!
6 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Ruime plekken, bij een jachthaventje. Je rijdt over een industrieterrein en ineens ben je er. Prima faciliteiten. Vooraan douches en toiletten maar ook aan het einde van de camping. Zorg wel voor een lange stroomkabel! Soms sta je ver van de paal! Mooie verharde rijpaden. Wat wil je nog meer !