• Camperlocaties

Mercedes
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 maand geleden

Een parel op de veluwe. Super lieve en enthousiaste eigenarese. Hierdoor voel je je gelijk thuis. Dikke vrienden geworden met het varkentje porky, onze teckels vonden hem ook zo leuk! Prima douche, mooie voorzieningen. Douche heerlijk warm. Lekker kleinschalig, daar houden wij van. In de zomer komen we hier zeker terug! TOP plek.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Wij kwamen hier terecht met pech aan onze vorige camper (iets met de turbodruk) en zijn prima geholpen in de garage in de buurt (bijna alle dealers zitten er). Op zich wel mooie locatie maar ook niet echt iets bijzonders. Let op de velden zijn met een vochtige nacht of regen een probleem. Binnen no time zit je vast. Even rekening mee houden en dan geen probleem (geen hulp beschibaar). Douche goed (met code), stroom is ook voorhanden.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Mooie plek, locatie minder. Loosplaats niet beschikbaar tijdens vorst, een grote ijsbaan. Sanitair prima. Wifi goed. Camperaar kunnen niet goed lezen blijkt want het grootste deel staat fout op de plaatsen en daardoor deur aan deur. In de winter niet erg, in de zomer deel je je tuintje. Alles via de aan/uit app. wij stonden naast wat feestvierenden jongeren uit Berlijn maar na een keer vragen werd het rustig.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Je kunt er staan, je kan naar het toilet en douchen, vlakbij maastricht. Maar bijzonder vonden wij het niet. Hutje mutje op elkaar. Aankomsten (heel) laat op de avond terwijl mensen al in bed liggen. Stroom tarieven aan de forse kant. Terrein was vrij modderig. Wel heel handig waren de staptegels die je kon pakken. Als mensen verkeerd in het vak staan sta je deur aan deur. En die raken elkaar zo dichtbij sta je.

Een locatie beoordeeld—3 maanden geleden

Prachtige camperplaats. Wij hebben er maar een nacht gestaan maar waren onder de indruk van de gemoedelijkheid. Prima geregeld, alle vertrouwen in de camperaar. Meld je even via app of spreek de eigenaar even aan en het komt goed. Heerlijk! Voor de aankomende camperaar pak de Burgemeester Roell-Laan die kan je uitrijden (en niet geblokeerd zoals de navigatie ons aangaf en dan kom je in een smalle straat in de woonwijk terecht, niet doen!!!

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Prima camping. fijn verblijf gehad. goede wifi 🛜. wij hebben het (weer) gebruikt komend van de boot en voor vertrek. gemoedelijke sfeer.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Mooie plaats maar geen faciliteiten. Wil je die wel dan rijd je 10 minuten verder en pak je camping Sandes (net voor Mandal).

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

wij hebben er gestaan de camping is gewoon open. beetje jammer dat Campercontact zo lang doet over een camping toevoegen. de camping is al 2 jaar open. prachtige camping basic maar alles is er! stroom, wassen, douche.

Sitecode: 19597

Leuke camping. Je zult er geen spijt van krijgen als je een bezoek brengt. Dichtbij een rivier waar je de zalm kunt zien springen!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Te duur te commercieel en te opgepropt. meer kan ik er niet overzeggen

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

prima camping. wij hadden niks gereserveerd en stonden aan het water. prachtig uitzicht en in de luwte van de berg. top sanitair aanrader!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Nette camping leuke route er naar toe. even opletten als je aankomt (onder de weg door). wel ongelofelijk veel honden en voor sommige mensen zijn de regels (hond aan de lijn) heel ingewikkeld. prima sanitair !

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Op zich een nette locatie, beetje sfeerloos. Toilet is er niet, douche is best stukje lopen. incheck bij hotel je krijgt en kaart voor achter je voorruit. wij stonden hier ivm het noodweer en dan sta je hier safe op asfalt. water innemen en toilet legen kan wel.

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

Prima camperplaats. We kwamen er bij toeval terecht. Een locatie waar aan alles gedacht is. Heel fijn verharde plaatsen, super aardige eigenaar die je persoonlijk komt uitleggen waar je alles kunt vinden. Het was dat we opweg naar het zuiden zijn anders waren we een dag extra gebleven. Mooi snel ook weer op de autosnelweg richting antwerpen ! Wij komen hier vast nog meerdere keren terug !

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Eigenlijk ging ik er met tegenzin heen, maar toch even kijken. wat een mooie plek, zeker als je aan het water staat! stroom, douchen legen en vullen alles is er. met slecht weer sta je veilig op asfalt en wat een ruime plekken !

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Je staat letterlijk op asfalt en midden tussen winkelend publiek. Als dat je ding is ben je hier prima. stroom, water, toilet alles is aanwezig. maar verwacht er niet teveel van.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Zo vind je ze niet vaak! Een parel! Er zijn grasplaatsen maar als je iets verder de camping op rijdt (rechts achter) dan heb je 8 verharde plaatsen. De camping is selfsupport systeem, je betaalt de camping via de website en stroom via de app Power Pay. let op je moet jezelf uit checken van de stroom als je weggaat! diverse wandelingen mogelijk ! wij hebben genoten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Heel basic camping maar is ons prima bevallen. Prijs is zeer aangenaam. Sanitaire voorzieningen in de buurt. Stroom etc allemaal geregeld. Wij stonden aan het water en dus mooi uitzicht. De volgende ochtend hingen er zelfs broodjes aan onze spiegel, en dat allemaal voor die prijs. Als we dan een minpunt moeten benoemen: de grote gaten in de wegen die in periodes van slecht weer vol water staan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Camping ansich is netjes. Prima veld. Goed hard, lijkt ook goed bij regen. Meertje in de buurt is prima. Wandelen is met name trappen loppen. De sanitaire voorzieningen zijn een ramp (aan de kant van de mannen 1 beschikbare douche, bij de dames 2). De toiletten waren niet alleen oud, dat zien we wel vaker, maar stonken een uur in de wind. Wij maken goedkopere campings mee waar de toiletten niet zo verschrikkelijk stinken.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Camperplaats pal aan de 9. nette douche en toilet in het hotel. stroom is aanwezig. betalen bij de receptie. geen wifi maar dat hadden wij niet nodig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Fijne camping. zeer gastvrije mensen, altijd een aardig woord voor alle gasten eigenaresse spreekt haar talen. Ondergrond lijkt gras maar is overal hard. zelf na dagen regen was het gras prima te berijden. douches zijn betaald maar warm! en ja als je in de avond spits gaat rijden sta je ook vast en das is hier ook met de douches, gewoon even nadenken en je hebt er geen last van. wifi werkt prima zelfs tv kijken gingen zonder problemen! aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

nette camping. toen wij er waren nog rustig, de dag erop verplicht vertrekken ivm een oldtimer meeting. jammer hadden we graag meegekregen ! camping heerlijk rustig aan water.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

We hebben er zelf niet gestaan. (wij stonden op de camping). Nadat we gegeten hadden in het centrum reden we er op de fiets langs. Wat een mooie plek aan een middeleeuwse stadsmuur. Geen faciliteiten, maar als je die aan boord hebt.... Doen ! De plek was, toen wij er waren, heel erg rustig. en dat op een vrijdagavond!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Redelijk tot matige camping. toilet gebouw is oud (wel schoon!) geen bril geen toiletpapier. zelf geen mogelijkheid je eigen toiletpapier neer te zetten anders dan op de grond (of vasthouden). verder nauwelijks faciliteiten. geïmproviseerde receptie waar je wel een pizza kunt afhalen. Zwembad is voor de kleine kindjes prima, grotere kids hebben iets meer uitdaging nodig. plekken niet verhard, rekening mee houden bij inparkeren bij slechter weer.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

even gaan kijken tijdens wandeling met de hond. niet onze plek, geen faciliteiten en nul sociale controle. wij zouden er niet gaan staan.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De camping is open! Maar rustig ! Heerlijke locatie, fietsen langs de Saône of richting chalon sur Saône. Zwembad binnen en buiten. tip zorg voor een lange stroom kabel want sommige plekken zijn ver van een stroom kast. Geen WiFi op de velden, voor ons geen probleem.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Best grote camping met mooie verharde plekken. Stroom is aanwezig maar zorg voor een langere kabel je kan best een grote afstand moeten overbruggen. Er is een zwembad(je). Sanitair is gedateerd maar schoon en zonder muntjes! Aanrader voor een nacht maar ook met een paar nachten hoef je je niet te vervelen !

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prima camping. mooie verharde plaatsen. sanitair niks op aan te merken! snelweg ligt wel vrij dicht op de camping maar was voor ons niet hoorbaar. ons viel op dat er best waar jaarplaatsen met caravans lijken te zijn. niks mis mee! we komen nog eens terug !

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

mooie camping, wel aan redelijk drukke weg. hadden wij met onze plaats geen last van. restaurant en terras, mooi weer wat wil een mens nog meer! genieten ! sanitair gedateerd maar keurig schoon! douchen met muntjes waarbij je er bij aankomst 2 krijgt!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

prachtige camping, fantastisch netjes sanitair. mooie plaatsen in het glooiende landschap wel zorgen voor een paar niveau blokken. op de fiets naar Vaals! naar drie landenpunt! rust !!! wat wil je nog meer !

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

Prima camping bij een leuk dorp. goed bereikbaar van en naar de boot. sanitair is hoog seizoen misschien wat te weinig (hebben wij geen last van gehad). bijzonder aardige familie die de camping runt! mooie plaatsen voorzien van grind. dichtbij rivier even de weg over en je kunt zwemmen. ook vissen is goed mogelijk! wij hebben echter niks gevangen! wij komen zeker terug ! Een pareltje

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima camping. voor ons net even te rustig. sanitair netjes maar met muntjes

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

super camping. mooie rechte plaatsen, net sanitair er is zelfs een sauna !!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

mooie camping, goed bereikbaar. nauwelijks duurder dan de veel slechtere camping in tournus. eigen zwembad, binnen en buiten. nette plaatsen, ruim, veelal half zon half schaduw. goed restaurant ! als je fietsen mee hebt, zeker gebruiken!!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

het terrein wordt een beetje minder. camping ziet er nog vrij netjes uit, het huisjes deel is aan het verpauperen. veel lege percelen, veel achterstallig onderhoud. voor 1 of 2 dagen prima.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima camping. Hebben hier een nachtje gestaan. Faciliteiten prima, omgeving goed. Kortom niks mis mee. Het is overigens niet een camper only plek maar ook veel caravans. Jammer dat de WiFi wat traag was toen wij er waren. Wij komen terug naar het mooie Limburgse land!

Sitecode: 22002

Vrije dure maar nette doorreis camping. Wel veel schuine plekken, soms zie je caravans op veel blokken staan op een beetje recht te staan. Wij waren erg blij met ons level systeem. Aangehaakt staan kan ook maar dan moet je op tijd zijn. Nette douches niks mis mee! Komen hier zeker weer terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Camperplek ziet er oké uit, maar voelde door de rond hangende jeugd niet oké. Wij zijn doorgereden naar de camping iets verder op.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima CP, nette plaats. Geen stroom beschikbaar, geen sanitair, maar dat hebben we bij ons. Watervoorziening prima (zorg wel voor verloopjes, water komt via drukknop, dus even vasthouden). Je kunt je grijswater lozen. Niet veel te doen op de CP zelf. Mijn advies zou zijn: rij even de berg af en je komt een aantal prima campings tegen waar je je ogen uitkijkt met het mooie natuurschoon aan de rivier. Waardering voor de gemeente die deze plek beschikbaar stelt, max 72u. Ons viel op dat sommige campers er langer staan.

Sitecode: 2058

In coronatijd hier een (1) nachtje gestaan. Een deel van de camping was afgezet met dranghekken waardoor de beschikbare plaatsen alsnog krap waren. We waren vrij laat en konden nog een (schuine) plek bemachtigen vlak bij de uitgang. Gegeten in het restaurant. Personeel draagt mondkapje, bezoekers niet. Sanitair OK, niet superschoon niet heel vies. Douche niet gebruikt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Prima camping. Let wel op dat je niet blind de navigatie volgt. Er is een weg (die wij natuurlijk namen) waar je niet op de camping uitkomt, wel dichtbij maar er ligt een balk over de weg. Even goed opletten dus. Wij waren er in mei, rustig, lekker zwemmen. Grijs water lozen etc kan op de parkeerplaats. Gewoon basic maar goed, WiFi is tegen betaling maar in mei was de prijs schappelijk!