@dHa
Lid van Campercontact sinds 2020
Einde seizoen misschien? De eigenaresse had er niet veel zin in. Sanitair is niet super, wel schoon. Op de camping en er vlak naast wordt volop gebouwd. De werkzaamheden starten om 07:00uur. Ik zou een volgende keer iets verder doorrijden.
Voor het uitzicht geef ik 5 sterren, voor de faciliteiten 3. Er is zoveel meer uit deze CP te halen. Het eten was goed, de bediening formeel vriendelijk. Er werd niet meer gedaan dan noodzakelijk nodig was. Het toilet in het restaurant is niet voor CP bezoekers. Maar zodra je er gaat eten mag het wel. Dus even een ontbijtje en weer door.
Een hele fijne camping waar we zeer gastvrij zijn ontvangen. Lekkere keuken ook. We hadden een mooi uitzicht op het meer. Het lozen van grijswater is goed te doen. Ook je chemisch toilet is goed te legen.
Meer dan voldoende plek en met de fiets ben je zo in het centrum. De gastvrouw spreekt echt alleen Italiaans. Best lastig als je een camperstop beheert...
De Camperstop is heel goed geregeld. Zowel op onze heenreis als terugreis hebben we hier gestaan. de heenweg was de camperstop vol, een week later stonden we maar met 5 campers op de stopplaats. Het sanitair is zeer verzorgt en schoon! Het systeem van de slagboom werkt heel goed. Kleine tip; mocht je water willen vullen, doe dat dan met een gieter zodra je op de camperstop staat. Bij het servicestation moet je voor water betalen.
Mooie uitvalsbasis voor de Altstadt. Sanitair is niet super, is op het moment redelijk schoon. Zo laat in het seizoen is er voldoende plek om de camper neer te zetten.