@dafke71
Vriendelijke eigenares Iris, met haar behulpzame familie. Rustig kampeerterrein in eigen tuin met zicht op de paarden. Plaats zelf te kiezen. Niet altijd even vlak maar Iris heeft oprijblokken die je kan lenen. Wij betaalden 18€ voor 2 personen met camper. Douche 1 € per douchebeurt. wasmachine 2€. Warm water voor de afwas. Koelkast aanwezig die men kan gebruiken. Aanrader. David & Martine
Rustige camperplaats. 5€ te deponeren in bus die er hangt. 2€ voor electriciteit. douche en wc aanwezig. dicht bij snelweg.
Nette campingplaats. geen effen plaatsen. vriendelijke uitbaatsters. Proper sanitair, douches warm water. wasmachiene 7€. dichtstbijzijnde supermarktje op 2,5km. wij betaalden 25€ electriciteit en hond inbegrepen. stonden achteraan onder de bomen.
Hier 6 nachten gelogeerd. kan het voorgaande alleen maar bevestigen. Van hieruit met de fiets naar Mostar geweest op 12 km en naar de kravica watervalle´ met de motor 45 km. Camping goede uitvalsbasis voor uitstappen. Lekker eten, betaalbaar, vriendelijke en gastvrije eigenaars. Zeker een aanrader.
Vriendelijke gastvrouw. Nette kampeerplaats voor wie houdt van rust. proper sanitair. warm water voor douche en afwas. mogelijkheid om te bbq"en en overdekt te zitten.
Vriendelijke ontvangst. staan op kleine kiezelsteentjes. proper sanitair. te betalen voor douche warm water. Geen toilet aanwezig. 10 euro voor plaats zonder electriciteit, 12 euro voor plaats met electriciteit. Douches en plaats voor afwas zeer netjes. Goede uitvalsbasis voor bezichtigen van albufeira, 30 minuten met de fiets. Aldi om de hoek.
Fantastische camping. Gestaan onder de bomen achteraan. grote plaatsen naar keuze. Netjes sanitair, douches. wasmachien aanwezig voor 5 euro. Zwembad. Op wandelafstand van de zee en het centrum. 20 euro per nacht, 1 euro per dag voor de hond. Een aanrader!