@dakluik
Een heerlijke camperplaats, ruime plekken, eenvoudig doch prima sanitair in pipowagen, goede wifi! het verbaast ons dat het niet drukker is.
We hebben hier 4 nachten gestaan. Wat een mooie, ruime plek. Brandschoon sanitair, goede wifi en niet ver na het dorp. Mooi fiets- en wandelgebied. Hier komen we nog een keer terug!
Vorige week hier een aantal dagen gestaan, een prima cp. Goede wifi, het dorp is vlakbij.
De camping ligt op een prima plek vlakbij de mooie stad. Sanitair is vies en de camping is slecht onderhouden. Afgelopen weekend enorme herrie in de nacht door jeugd die vlakbij camping huis hielden.
Een paar dagen hier gestaan, alles is hier tiptop . Grote plekken, super wifi en schoon. Sint Oedenrode en Schijndel dichtbij: leuke plaatsen. veel fiets- en wandelroutes. Een plek om terug te komen!
Wij zijn 4 dagen hier geweest, wat een heerlijke cp!! Prima sanitair, goede wifi en het centrum vlakbij. We werden gastvrij ontvangen. Dit is een camperplaats waar we nog een keer zulken komen.
Geweldige plek om Barcelona te bezoeken. Station is 1,2 km verder. Ook de camperplek is van alle gemakken voorzien. Stroom even zoeken, aan de zijkant van houten schuurtje, maar voor de rest : top.!
Wat een topcamping, alles is hier goed : sanitair, WiFi en omgeving. Ook vriendelijke campingeigenaar die fietstochten en wandelroutes voor je heeft. Ons verblijf hebben we een paar keer verlengd. Deze camping is een aanrader!!
Echt een mooie cp met ruime plaatsen waar je hartelijk wordt ontvangen. Goed sanitair en fijne fietsomgeving. Ook prima wifi : kortom een cp om terug te komen.
Een prima cp, centraal in het dorp. De parking heeft belijning, dat het zeer krappe plekjes lijkt te zijn. De cp biedt plek voor 4 campers, dit is ruim genoeg. Ideale plek om Sneek te bezoeken, Ijlst zelf is een prachtig plaatsje.
Wederom hier geweest op 2 en 3 juli waar je vriendelijk wordt ontvangen. Een camperplek om terug te komen, alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf is hier aanwezig. Echt een aanrader👏.Cor en Ella
Afgelopen week op deze cp gestaan. Alles supergoed voor elkaar. Zeer hartelijke mensen🙂. Geen last van de vliegtuigen gehad. Komen hier zeker nog eens terug. Cor en Ella
Een paar dagen hier gestaan afgelopen weekend. Een topcamping op alle fronten. Ook fijn dat het centrum van het dorp dichtbij is. Komen hier vaker.