@danarm
- 2002
- Fiat Ducato Ducato
- 2013
Een fantastische kleine camping met vriendelijke en behulpzame eigenaren. De toiletten en douches zijn erg schoon. Er is een geweldige bar op de camping en iedereen is vriendelijk en gastvrij. Reserveren is noodzakelijk, want de camping is altijd vol.
Geweldige tussenstop naar boven of naar Spanje, goed water om te storten en alle faciliteiten werken terwijl wij er waren McDonald's tegenover voor een snelle maaltijd. Na 20.00 uur een goede nachtrust gehad. en allemaal gratis wat je niet leuk vindt, plus goedkope brandstof op weg naar buiten. Aanbevolen. 31/03/24
Gewoon een geweldige kleine camping echt vriendelijke eigenaren en zeer behulpzaam alle faciliteiten die je nodig hebt mooie fietstocht naar Ieper en het omliggende platteland zou zeker teruggaan als in de omgeving brood ect kan worden besteld voor elke ochtend. Sterk aanbevolen.
Geweldige kleine camping. Zeer behulpzame eigenaren, maar ze spreken geen Engels, maar ze nemen contact op met hun kleinzoon die op elke mogelijke manier zal helpen. Faciliteiten zijn gedateerd maar heel schoon gehouden. 50 cent voor een douche. € 14 per nacht goede prijs plus een fluitje van een cent bij aankomst. Goed fietsen en een mooi dorp op slechts 2 mijl ten noorden met supermarkten en een mooi plein. 6 ampère. Sterk aanbevolen zou zeker weer gebruiken.
Prima camperpark zeer behulpzame eigenaren niets is teveel moeite 22,50 per nacht met water en stroom op staanplaats zeer mooi zwembad. Enige minpunt is weinig of geen wifi verder een heerlijke plek om te vertoeven met zeer goede fietsmogelijkheden.
Mooie camping vriendelijk personeel bij de receptie goede voorzieningen buitenzwembad ruime staanplaatsen zeer goed voor fietsen en wandelen 10 ampère stroom. aanbevolen zou opnieuw gebruiken. Chubster
Senior echtpaar camper ouder dan 8m Geweldige camping zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars goede ruimte allemaal met water en elektriciteit. 'S Nachts prachtig verlicht. Heel goede nachtrust OK om te fietsen als je eenmaal de heuvel uit bent. Loule een bezoek waard. Servicegebied uitstekend. Leuke plek om een paar dagen te ontspannen. Sterk aanbevolen. Zou zeker weer gebruiken.
Leuke camperplaats, bij het dorp, restaurants en bakker. 3 kleine en 3 grote plaatsen + toiletten. Wc & grijs water maar drinkwaterkranen verwijderd 17.03.18. Heel veilig gevoel.
Leuke plaats bij de Mairie, zes plaatsen dicht op elkaar, maar lang genoeg voor een 8m camper. We hadden er een rustige nacht. 18.03.18 geen water maar grijs water en wc ok. Handig voor een stop naar het noorden of zuiden. Gratis.
Geweldige plek om een paar dagen door te brengen of voor een langer verblijf zeer vriendelijke eigenaar in Paco gaf ons Orange's bij aankomst. Plaats schoon en netjes toiletten en douches goed.Goed voor fietsen naar nabijgelegen steden.