@danielle-rosa
Wat een fijne plek om te verblijven! Ruime plaatsen, prachtig sanitair en ontzettend vriendelijke eigenaren. Wij komen zeker terug.
Wat een enorm fijne plek om te zijn. Els en Reinier zijn ontzettend gastvrij en super vriendelijk . Wij hadden pech met onze camper, maar Reinier heeft alles in het werk gesteld om het te verhelpen. Wij komen zeer zeker terug op deze rustige en mooie plek.
Grote plaatsen en goed sanitair. De plekken zelf waren dit keer slecht onderhouden. Prijs kwaliteit verhouding vind ik discutabel.
Wat een fijne camperplaats. mooie ruime plekken en goed sanitair.
Wat een fijne plek is De Plantage. Mooie plaatsen, schoon toiletgebouw, vriendelijke eigenaren en een winkel met heerlijke delicatessen. Absoluut een aanrader!
Een fijne plek in een mooie omgeving. Super aardige eigenaren. Zaterdagmiddag werd de pizza-oven aangestoken en voor 7 euro een overheerlijke pizza gegeten. Het sanitair werd goed schoon gehouden.
Prachtige camperplaats, schoon sanitair, vriendelijke beheerder. De drukke weg die langs de camperplaats ligt vind ik een minpuntje.
Mooie camping, grote plekken, schoon sanitair. Goed restaurant. Al met al een aanrader.
Mooie ruime plaatsen. Op loop/fiets afstand van Borghetto. Prachtige fietsroute richting Lago di Garda. Vriendelijke beheerders.
Camping houdt er eigen COVID regels op na. Op het moment dat wij aangaven maar 1 nacht te willen blijven moest er een negatief testbewijs overlegd worden. Slechte plekken, dus achteraf blij dat we er niet mochten overnachten.