@daswakwou
- 2021
- Fiat Ducato Ducato
- 1992
- Alkoof
fijne goed verzorgde camping met goed restaurant en verwarmd zwembad en schoon sanitair vlak bij een gezellig dorpje waar woensdag markt is,wifi zeer beperkt,1 uur per plaats voor 1 apparaat,en veel schaduw plekken,zeker bij het zwembad,deze plaatsen krijgen amper zon waardoor bv de ondergrond lang vochtig blijft,maar overal een leuke camping
camping en receptie prima,het restaurant was 2 jaar geleden top,is nu minder als de slechtste snackbar in nederlsnd,stoelen onder de vogelsyrond(en niet 1 of 2),fish and chips rauw ,frites niet groter dan 2 cm dus kruim en zeker niet alleen bij ons,iedereen klaagt hier over,zo jammer,was een plezier om hier te eten 2 jaar geleden ,maar helaas
leuke camping,sanitair ok,sommige plaatsen niet al te groot,wifi slecht tot niet
fijne camping,aardige receptie,wifi zeer slecht
mooie camping,perfect sanitair,leuke ontvangst en camping is perfect verzorgd
hele leuke camping,prima gerund door een jong stel,klein minpuntje na overleg met wat buren is de wifi,die is erg zwak en wij stonden dicht bij de recepie,dus wellicht puntje van aandacht,verder bijna perfect
fantastische plek met een kanjer die het echt allemaal regelt,kan niet bestaat niet,bedankt ronny en wellicht tot ziens ilona en rene
heel mooi aangelegd,2 positieve mensen waarbij het glas altijd half vol is niets is onmogelijk,kortom een aanrader
prima kleine camping , schoon sanitair en heerlijke warme douche,wifi prima vriendelijke ontvangst,aanrader
gezellige camping,bijna alleen nederlanders toen wij er waren alles brandschoon goede wifi,en regelmatig wordt er gezorgd voor een warme hap,veel fiets en wandel mogelijkheden wij komen zeker terug
zeer leuke camping,eet en drink dorp op 5 min lopen brandschoon helaad nu maar 1 nscht komen zeker terug voor meerdere nachten,heerlijk zwembad en receptie oa nederlands en hij weet wat mensen willen
leuke camping,minpuntjes de wandelpaden zijn s,nacht niet verlicht en wifi is zwak,maar wel gezellige camping
leule camping,vooral met kleine kinderen,bar en restaurant open van 4 tot 7 , zelf plekkie zoeken
leuke camping,goed verzord,schoon sanitair,eij komen zeker terug maar dan voor een paar nachten
fantastisch,zeer behulpzaam personeel,niets is te veel,spreken ook voldoende engels,mooie plaatsen,leuk dorp heel dicht bij,de snackbar zou wel wat vaker open mogen en iets meer verkopen dan pizza,frites bevoorbeeld,maar prachtige camping
toilet gebouw niet echt schoon,mensen zijn wel eerlijk maar niet echt gemotiveerd,bar asn de rivier wel leuk maar heeft wat liefde nodig