@dave418
Een mooie locatie op loopafstand van de zee of winkels. Je moet met twee wielen op de stoeprand parkeren vanwege de camber van de weg. Er waren geen kosten voor het parkeren. De zee was netjes en opgeruimd met schone toiletten. We zullen deze locatie opnieuw gebruiken.
Geweldige locatie voor overnachtingen of langere verblijven. Veel ruimte om
Handige tussenstop voor de snelweg M6. Level moeilijk staand naast de rivier. Licht geluid van de snelweg en treinen. De pub moet bezocht worden. Aangenaam spraakzaam personeel en een goede keuze aan eten en drinken. Het menu heeft veel keuzes, van lichtere maaltijden tot specials.
Sitecode: 51942
Ideale tussenstop met alle faciliteiten en een leuk café. Voor £ 7,50 hadden we geen elektriciteit nodig, het is een geweldige site. Gemakkelijk lopen naar een mooi stadje vol met leuke winkels en cafés. Er is Coop supermarkt in de buurt van de molen winkel. Het ontbijt van het café was de moeite waard voor een lange rit.
Geweldige locatie met wandelingen in het natuurreservaat en naar het kasteel. Rustige nacht met twee andere campers. Helaas was het toiletlooppunt ongebruikt / vol. Er zijn niet veel andere plaatsen in de omgeving om een toiletcassette leeg te maken.
Geweldige plek om de nacht door te brengen. Goed aangegeven vanaf de markt. Slechts drie busjes daar toen we verbleven. Vanwege de locatie zal het druk zijn in de zomer. Korte wandeling naar de stad met een goede keuze aan pubs en winkels. We komen terug om in de omgeving te wandelen.
Bleef op deze site 9/10 juli. Mooie site, luidruchtige 5 uur 's ochtends vroeg rustige tweede ochtend. Als een gemengd campercoach park was dit te verwachten. Gemakkelijk te lopen naar het mooie stadje. Faciliteiten schoon netjes?
Deze recentie bevat geen tekst.
We verbleven er een nacht na een bezoek aan Vimy Ridge Memorial. We realiseerden ons dat het bordje verboden toegang aan de onderkant van de ingang van het park, alleen campers toegestaan betekende. We vonden het betalen en het verkrijgen van de toegangscode voor de slagboom erg gemakkelijk. De machine nam onze Britse betaalkaart aan. De aansluitpunten leken te werken omdat ze allemaal een licht op hadden. Het servicepunt van de camper was schoon en opgeruimd.
Deze recentie bevat geen tekst.