@davidkoeln
Begeisterter Camper und Wohnmobilist seit meiner Jugend. Bevorzugtes Urlaubsland: Frankreich
gerne alleine unterwegs; manchmal mit meinem Freund. Habe immer das Bike dabei und mache gerne Radtouren. Bevorzuge Stellplätze; brauche keinen Luxus und freue mich über günstige Stellplätze.
- Alleengaand
- 1977
- Daimler-Chrysler Sprinter 316 Rimor Alkoven
- 2003
- Mercedes
- Alkoof

Een heerlijke plek met volwassen bomen die schaduw bieden. De camperplaatsen bevinden zich aan de achterkant. Er is een zwembad en een kleine bar. Helaas is het wel wat ver van het strand en Fréjus. Met de fiets is het in ongeveer 20 minuten te bereiken, maar dat is niet erg handig. Geschikt voor grotere campers. De staanplaatsen zijn vrij ruim.
U kunt hier afvalwater lozen en gratis vers water krijgen. Het station ligt direct aan de straat. Handig als u alleen uw afval wilt afvoeren en uw watertank wilt vullen.

Er is ruimte voor slechts één nacht of om de plaats te zien. Sani station is volledig buiten gebruik en kapot. geen mogelijkheid om grijs water weg te gooien. En net achter de parkeerplaats komt een goederentrein voorbij, die een enorm lawaai maakt. Omdat ik kan overnachten op een snelweg rustplaats. De plaats is waardeloos
Voor 8,70 euro is de plaats ok. Betalen met pinpas of creditcard. Men kan kiezen voor 24, 48 of 72 uur. Plekken groot genoeg, geen schaduw, stroom alleen op het servicestation. Direct toegang tot het strand, maar het is moeilijk omdat het duin zeer steil daalt. Goed netwerk van fietspaden. ongeveer 5 minuten met de fiets naar Soulac :. Zeer mooie plek met oude charmante huizen en op de markt