@daviduzzo
Lid van Campercontact sinds 2016
Prachtige plek op het platteland. Staanplaatsen erg ruim, de mogelijkheid van kanoën, meer, zwembad, verzorgde maaisel in het Engels rond de plaats. Restaurant en bar, mogelijkheid om brood bestellen en Briosch 's ochtends. Ideaal voor gezinnen en mensen die houden van rust. 10 meer stemmen.
Plein met een prachtig uitzicht op Riserva Lipu. Geen service. Asfalt en 's nachts zeer winderig.
Betaald parkeren van 8 tot 20. De accommodatie is gratis als je na 20 uur aankomt pay douches € 1. Badkamers 50 cent. geen elektriciteit, geen wi-fi. geen schaduw. mooi strand.
Onevenredig hoge kosten, betaalde diensten, geen wi-fi. slechts € 20 kamer, per dag.
Parkeren bij de haven, geen services, na slechts 20 minuten rijden te vinden vindt u een mooiere plaats.
Uitstekende CP, douches, watervoorziening, lozen water, badkamers, mogelijkheid tot shuttle naar de stranden. Vriendelijk personeel.
Grote en ruime camping op het strand. Douches en wifi gratis. Betaalbare prijs. Mogelijkheid van schaduw in een bosje van eucalyptus bomen.
Kamperen op 30 meter van het strand. Op het platteland, frisse avonden met douches, mogelijkheid om de gemeenschappelijke koelkast, vriezer en gratis Wi-Fi te gebruiken, naast een tankstation, een bakker en een kleine supermarkt, waar voor je geld 10. Ze spreken Italiaans.
Parking in een dennenbos. Douches en water. Bar, pizzeria, mogelijkheid om brood te bestellen in de ochtend, op 500 meter van het strand met wit zand en prachtige blauwe zee. Top van de top 10.