@dbrey
geef *** omdat ik 30,- in oktober veel geld vind voor een camping zonder toiletpapier en zeep. sanitair niet erg netjes. ook geen broodjes of snacks maar dat begrijp ik in okt. zwembad is niet verwarmd maar het is wel open dus er toch even in geweest. Orange is een mooie plaats met romeins theater en leuke restaurants. 7 min. met fiets
hele fijne camping, lekker gezwommen, goed sanitair, restaurant oké, mooi dorpje, verder zit je overal aardig ver vandaan. met de fiets naar Sarlat (veel klimmen) 45 min. aan rivier met strandje waar de hond ook mag poedelen. in hoogseizoen ook horecatentje aan strand, erg leuk. wel blubberig als t geregend heeft.
stads cp geen voorzieningen alleen stroom, middenin het stadje, voor 1 nacht te doen maar dan snel weer weg.
we mijden meestal deze campings aan zee in Spanje vanwege te weinig privacy op de plaatsen maar vrienden van ons hadden een apart plekje gelijk bij de ingang en deze was te doen. camping is groot, zwembad is heerlijk maar ik denk in hoogseizoen onvoldoende groot. restaurant geen gebruik van gemaakt. douches en wc voldoende.
nette camperplaats gedeeltelijk overdekt. we hadden geluk net met de hoosbui van 1 1/2 dag stonden wij overdekt. alejandro is een grappige man die met van alles en nog wat bezig is om t je naar je zin te hebben. mooie toiletten en douches. bar en badje is hij mee bezig.
fijne camping, mag zelf plek uitzoeken, dorp dichtbij met een prachtige basiliek, Campingeigenaars bakken savonds frites zelf! mooie plekken. toiletten netjes, wc brillen, zeep alleen geen toiletpapier dat is het enige minpunt.
Hele mooie plek en sanitair met zeep, wc papier, droogpapier. lekker zwembadje. ‘Ons plekske’ met heel veel spelletjes, drankjes, ijsjes en af en toe een friet-dag is paella. gezellig. David haalt ‘s morgens brood en brengt t op de plaats. ik mis t nu we op terugweg in Frankrijk zitten…😢
geen goede camping, restaurant zou open zijn tot 22.00 maar was om 18.45 gesloten, receptie wist dit niet eens, hond uitlaten kan niet, moeten volgens camping langs t fietspad. wel grote plaatsen maar geen begroeing dus net een w.w. kamp