@de-Benker
Verrassende plek met schaduw van een grote eucalyptus boom. Met de fiets in 20 minuten op het strand. Wij hebben hier een rustige nacht gehad met alleen het geluid van een uiltje vlak boven ons in de boom.
Heerlijk plekje, mooi in het groen aan de rand van het stadje.. rustig ondanks het grote aantal campers. klompenpaden, historie, terrasjes en als toetje lekker schepijs binnen de stadspoorten.
mooie en rustige plek.
Sitecode: 72003
Rustige plaats, geen last van het verkeer gehad. Wij zijn op de parkeerplaats naast een oud water/washuisje gaan staan. De cp ligt naast een gemeente zwembad en sportvelden. petit casino 2 minuten lopen. vuilnisbakken staan bij de sportkantine en grijs water kun je lozen op de cp plaats. Prima plaats op doorreis van of naar het zuiden..
Mooie en rustige cp langs de wal van het vestingstadje. We kwamen laat aan maar er was nog plek.. Bakker en terrasjes op loopafstand.
Mooie rustige camperplaats aan de rand van het bos. Op loopafstand ligt Hoeve Jan met leuke speeltuin voor de kinderen.
Fijne camping aan de Ardèche. Mooi wandelgebied en heerlijk zwemwater. Vanaf de camping kun je wandelen naar het dorp en de pont du diable. Er is een restaurant en zwembad. Wij komen hier ieder jaar, als we in Frankrijk zijn, graag weer terug.
Heerlijke plek, mooie omgeving en prachtig dorp met meerdere restaurants. Vanuit het dorpje is de rivier bereikbaar via een pad naar beneden waar je kunt zwemmen. Smalle brug (<3t en max.270 breed) maar via Saint Esprit hoef je daar niet overheen. CP heeft geen voorzieningen, maar ligt zo mooi dat het voor ons perfect is.. s'ochtends kwam een vriendelijke dame de 5,- ophalen.
Fijne plek onder de bomen aan een sportveld. Dichtbij het centrum van het dorp met winkels en leuke terrasjes. Via de Echelle du Roi een mooie (stijle) wandeling naar de Pont du diable waar je heerlijk kunt zwemmen. In de omgeving zijn prachtige wandelingen te maken.
CP bij de supermarkt. De naast gelegen camping was op zaterdagavond wel wat onrustig, maar groot pluspunt is de parking van de plage publique 150m verderop.. Wij zijn overdag op de parking gaan staan aan een mooi park met een heerlijk zandstrandje. In de avond zijn we naar de CP gereden, de supermarkt was gesloten en daardoor de parkeerplaats weer rustig. In de supermarkt is een toilet die tijdens openingsuren en zondagochtend toegankelijk is.
Mooie plek aan een beek. Vrije plaatsen over het grasveld met picknicktafels en genoeg schaduw. Leuk dorpje met terras en kleine markt met lokale producten.
Leuke plek, wij komen hier op doorreis ieder jaar weer langs. Heerlijk zwemwater, aardige gastheer en sinds dit jaar is het restaurant aan de Yonne getransformeerd tot een gezellige stads strand bar met burgers en lokale specialiteiten. De plicht roept maar we zouden zo een aantal dagen willen blijven.
Rustige camping, direct aan de rivier. Lekker gezwommen en gegeten in het restaurant van de camping. Bakker, supermarkt en ijssalon dichtbij!