@de-Beukjes
- 2006
- Fiat Ducato Maxi
- 2018
- Buscamper
Wauw wat een mooie camping, lekker rustig half september. Sanitair is netjes en schoon, houdt van de charme, deurtjes afgewisseld met gordijntjes en de beste douche die ik ooit gehad heb in Spanje 🇪🇸 Mooie pittige wandelroute naar Lago de Valo met mooie uitzichten en vooral veel koeien, wat paarden, berghonden helaas geen beren gezien. Wij komen zeker nog eens terug.2
Een prima camping voor een nacht op doorreis, vriendelijke ontvangst en mooi schoon sanitair. Het restaurant is een aanrader heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiance. S’ochtends komt de bakker langs met heerlijk vers brood, stopt voor je camper🚐
Uniek om zo dicht in het centrum te kunnen verblijven van Porto. Manuel ontvangt iedere camperaar met veel enthousiasme en helpt en navigeert je totdat je netjes in het parkeervak staat. Wij hebben 2 dagen hier gestaan en komen zeker terug als we weer een keer in Porto komen.
Één van de mooier camperlocaties. prima plek voor een bezoek aan Radolfzell en met de trein Bennie zo in Konstanz. Sanitaire voorzieningen zijn netjes en goed.
Wat een super mooie camping. Mooiste sanitair wat ik tot nu toe heb gezien, en heerlijke gerechten in het restaurant. Mooie plekken voor een aangenaam verblijf.
Mooie plek voor een overnachting op doorreis naar de Bodensee. Lekker eten bij de weinstube van de eigenaar. Ook bij de sportplatz zeer vriendelijk ontvangen en lekker biertje gedronken.
Zeer vriendelijke ontvangst, eigenaar is zeer behulpzaam. Op loopafstand van centrum en haven. Voor 2 personen met hond betaalden wij 131 kuna
Nette camping, zeer schoon sanitair. Op 29-08-2015 betaalde wij met ACSI €17,- incl. Stroom en hond. Prima doorgangsplek op weg naar de Ardèche.