@de-Bonenstee
aan de-steggies. Jullie komen om te kijken. Mijn man staat bij de camper maar jullie zeggen niks en rijden weg.

Was even passen en meten en een plantenbak verplaatsen anders konden we de draai niet maken om vanuit de loods het terrein op te kunnen. Zal nog wel een dingetje worden als we weer weggaan. verder prima plek. Jammer dat je de waal vanaf de cp niet kan zien.
Hele mooie cp met zeer goede voorzieningen. Nieuw sanitair. 1 nacht gestaan op doorreis maar komen vast een keer terug.
Hebben hier 3 super dagen gestaan met herdershond Luna. Super plaats en in de toekomst zeker camperplaats van het jaar waardig. Ook de omgeving lokt uit om er langer te blijven dan je van plan was. Alleen omdat het werk weer wachtte moesten wij weg. De hond kon lekker zwemmen en wij waren per fiets langs de 6 kastelen gereden. Super plaats en wij zullen het zeker aanbevelen.
Prima plek om langs de Rijn te fietsen en Keulen per fiets te bezoeken. Onze gereserveerde plaats ingeruild voor een andere beschikbare plaats en hier 3 nachten gestaan. Plaatsen zijn 4 meter breed, wel wat smal maar genoeg plaats om buiten nog te zitten. In Duitsland is het nu eenmaal niet de gewoonte en zelfs ongewenst om op een camperplaats te gaan kamperen. DUS RESERVEREN.