@de-Ebjes
- 2009
Voor alles 5 sterren. Een hele mooie camperplaats met alle benodigde faciliteiten op 200m van startpunt van wandelingen in het Springendal.
De camperplaats is mooi gelegen, maar zeer basic. Het voordeel is dat er vaak altijd wel plek is. Tevens zijn er maar weinig camperplaatsen in Zuid Limburg en de campings zitten dan vol, dus dan is de keuze gauw gemaakt. Wij hebben hier 3 dagen met plezier gestaan.
Fijne camping met grote plaatsen op het gras. goed sanitair en een lekker zwembad om even af te koelen. We hebben op het terras ook heerlijk gegeten. Ook voor de doorreis ideaal. Nieuwe camperplaatsen in aanbouw.
Behulpzame vriendelijke eigenaars. altijd tijd voor een praatje. Camping voorzien met alles wat je nodig hebt en omgeving waar je helemaal tot rust komt.
Op dit moment een knollenveld met vele molshopen. We konden met moeite de camper redelijk waterpas parkeren. Tevens onvriendelijke eigenaar. Restaurant en personeel prima.
Wat een prachtige cp. Van alle gemakken voorzien. zeer ruime plaatsen en erg netjes. Vriendelijke eigenaren. Mooi gebied om te fietsen en te wandelen. Wij komen zeker terug.
Op zich zelf een mooie nette cp. waar de voorzieningen en betaling daarvoor prima is geregeld. Maar een zeer groot nadeel was het lawaai van het verkeer en van machines op de naast gelegen bouwplaats. Maar als pieterpad lopers waren we wel blij met deze lokatie.
Hele fijne cp. Voelen ons hier thuis. Voor ons de 2de keer. en zeker niet de laatste keer. Vriendelijke beheerder.
Wij staan hier op de camping vlak bij het water. Heerlijk rustig, mooi om te vissen. Prettige ontvangst. Mooie fietsomgeving. Wij komen zeker weer terug.
Ik kreeg vandaag dit bericht van de camping. het is niet meer dicht. “goedemiddag per vandaag gaan wij verder als camperplaats de Rolke te Kropswolde. Wij richten ons nu op campers. Zonder te boeken zijn deze welkom, kunnen zo doorrijden, zelf plek uit kiezen. Dit wegens 3 banen. Dus geen afgesproken tijden bij aankomst, geen gedoe met stroommeters inschakelen, alles is nu inclusief. Dus de camping is nu weer open specifiek voor campers”
Prachtige camperplek. Vriendelijke ontvangst
Sitecode: 91974
Hele fijne, sfeervolle en schone camping met ruime plaatsen aan een kanaaltje waar gevist kan worden. Al je boodschappen kunnen in Kollum gedaan worden en omgeving is ook mooi om te fietsen.
Zeer relaxte camping met veel ruimte op een mooie locatie aan de maas bij een pontje. Je kan niet je vuilwater hier kwijt. Genoeg watertappunten op het veld. Warm water incl. Douche 50ct. Voor hoogseizoen advies om verzoek voor reservering te mailen.Wij raden deze plek zeker aan.
Nette camperplek, alle voorzieningen dichtbij. Mooie fietsomgeving. Op de camperplek geen uitzicht maar wel ruim. Vriendelijk welkom. Ca. 2 km fietsen naar Westerbork.
Mooie grote schone plek, 1 nacht gestaan. Rustige plek. Wij stonden er alleen. Dicht bij het centrum. Is op het industrieterrein. Wij waren er van zaterdag op zondag.
Prima camperplek met een hartelijk ontvangst. Alles wordt verteld over de omgeving en historie van het oude treinstation. Een klein meertje op 5 minuten loopafstand waar je lekker in kunt zwemmen. Verder zeer geschikt voor natuurliefhebbers.
Sitecode: 20739
Lage waardering vanwege reden dat er geen plekken voor campers beschikbaar waren voor een verblijf van een paar nachten. Er waren alleen plekken beschikbaar voor minimaal 7 nachten. Tevens was de receptie dicht tussen 13:00 en 15:00 en wij 5 kwartier hebben gewacht voor deze mededeling van een onvriendelijke beheerder. We hadden maar moeten bellen. Dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt.
29-5-2017 Camperplek Aosta was verlaten. Dient meer als parkeerplek. Wel nog water te verkrijgen en lozen afvalwater mogelijk. Geen schaduw. We zijn weer vertrokken.