@de-Pannetjes
Mooie verzorgde camping, mooi en schoon sanitair. Ziet er prima uit. Geen vaste omlijnde plekken, je mag gaan staan waar je wil.
Prima camping, overkant weg is kiezelstrand bij het meer. € 22,- voor camper en 2 personen. Bij aankomst badge pakken van plaatsen die nog vrij zijn en smorgens betalen. Overkant in jachthaven goed restaurant met betaalbare prijzen.
Mooie compacte camping aan het water, ziet er keurig uit. Sanitair zeer schoon en goed verzorgd, douche flinke straal zeer warm water. Rustig gelegen, je hoort het water over de dam stromen. Paar minuten lopen naar bakker, buiten openingstijden automaat met vers brood.
Sitecode: 52078
Rustige camping €21,- aan waterkant. Sanitair is niet echt schoon. Dorp dichtbij, op maandag helaas maar 1 restaurant open, was geen plek meer....
Prima camping, zeer rustig. grote staanplaatsen en bij aankomst zelf plekje uitzoeken. Zeer vriendelijke eigenaars, met klein terrasje waar je goed kunt eten. Kleine kaart, sommige gerechten vooraf melden i.v.m. bereidingstijd. Verouderd sanitair maar wel schoon. Zeker voor herhaling vatbaar.