@de-jong-frans
- 2017
een mooi streek om te verkennen ik had een feest in de buurt dus 2 dagen op camping geweest heeft even geduurd voor ik iemand te pakken kreeg maar is gelukt ik betaalde 21.50 voor 2 nachten inc stroom was een hele ardige vrouw renate steil zet kaartje als foto erbij zou ja daar heen gaan kan je haar bellen veel plezier frans de jong
al heel wat jaren door Albanië griekenland getrokken maar nog nooit op een camping gestaan wat zo nieuw mooi en lux was echt toppie vanaf de binnen komst zeer vriendelijke dames incheck was zo gedaan vrouw liep helemaal mee om alles uit te leggen en plaats te laten zien was maar voor een dagje maar blijf toch nog hier heerlijk gezwommen lekkere salade gegeten ook de bediening zeer vriendelijk nogmaal zelf proberen een woord super
Mooie plek van visvereniging. Met visvergunning vrij om te staan op diverse plekken. Vissen op zalm mogelijk. Huisje met wc, water en vriezer voor de vis bij de centrale. Erg rustige plek met vissende locals. Mogelijk om hogerop te gaan om op de meten voor de centrale te vissen. Geen verdere voorzieningen en geen aangegeven plaatsen.
is hier het zwembad al open ?
vandaag aangekomen gekomen om inderdaad eens te kijken en proeven hoe is is in een woord toppie wc douce simpel maar zeer schoon restaurant een topper en voor ee zeer lage prijs wij komen zeker terug bedankt
super camping alles goed geregeld wij betalen 20.21 met stroon per dag geen geld voor deze geweldige camping komen zeker terug
waardeloos zeer waardeloos er werd ons opgedrongen om 2 nachten te boeken a 74 euro ik weet nu ook wel waarom 5 jaar gelden was alles prima daar maar nu plaatsen ongelijk overal honde stront zie foto's 4 vrouwen op de receptie en 2 manen mischien moeten er wat mensen buiten gaan opruimen na een hel van een nacht horderden muggen zijn we meteen vertrokken kregen geen geld terug snap nu ook waaron we 2 dagen vooruit moeten betalen oja douche slech
Sitecode: 19548
aangekomen op deze camping niet veel mensen meer daar boven bij de receptie niemand te bekennen even onder gereden en gekeken en lag een strook van 3 meter diep van zee planten aangespoeld bijna niet mogelijk om water in te gaan jammer zijn verder gereden na camping sun set beach
zeer slecht de slechte camping ooit gezien ligging is goed maar de rest is zwaar waardeloos 50 euro moeten betalen voor 2 nachten in de hoop dat de wc en sanitair schoon gemaakt werd jammer genoeg kwam deze man alleen maar om 8.00 uur om geld te innen nogmaal ik heb de wc in de camper gebruikt voor dit geld mag er wel gepoets worden nomaals na 6 jaar camperen heb ik dit nog niet gezien ik zal hier nooit meer terug komen groet frans
geen ster voor ons pffffff nog nooit zo rotzooi gezien slechte camping in de 6 jaar dat wij rond trekken toen we binnen kwamen had ik al een raar gevoel maar oke geef het een kans nooit meer geen water in de wc douce gemeld 2uur later komt er een vrachtwagen water brengen dan is er water koud niet prettig om te douche en dan alle troep overal en mensen die zeggen dat het niet zo is ik zet de foos er wel even bij van alle rotzooi en bouwvallen
voor een camper plaats super een vriendelijke man kregen zelfs lemoenen van hem geen super de luxe kwa douce en wc maar was schoon en kom op mensen voor 15 euro moet je niet klagen voor ons een prima plaatje op 1 mei dag van de arbeid mooi feest op strand wij hebben deze man ook 20 euro gegeven een man van goud mooi
zeer aardige mensen en wat betreft de sanitaire super nog nergens zo netjes gezien
zeer mooi rustige plaats hebben er gestaan niemand om ons heen heerlijk
Zeer mooi en hoefde maar 40.64 te betalen voor 2 personen voor 2 nachten met de acsi kaart met de e fietsen 2 dagen door parijs gereden goed te doen gewoon op de meeste plaatsen op de stoep gefietst omdat de weg te druk was, een aanrader volgens ons wij waren van 18 tot 20/9/2018 hier
zeer mooie plaats heel vriendelijke mensen er behulpzaam en wc-douce nieuw en mooi verzorgt camping krijgt van mij een dikke 10 de omgeving prachtig neem een bootje en ga water op je weet niet wat je ziet