@deHaan
- 2012
- Hymer Exsis T588
- 2018
De camping is wat rommelig met veel vaste plaatsen. Dicht bij de waterlijn heeft de camping mooie plekken en een mooi strand met strooien parasollen. Het sanitair heeft een upgrade gehad en ziet er nu beter uit. de plankjes in de douche mogen nog wel vervangen worden. Het water is geschikt voor kleine kinderen. in de buurt zijn diverse restaurantjes.
Sitecode: 51939
Prima camping midden in de natuur. Ze werken met tarieven per persoon, namelijk 15,50 euro p.pers. en verder niets. Voor 2 personen betaalde ik dus 31 euro, inclusief stroom, toeristenbelasting etc.
2023
2 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Prima doortrekcamping voor wie niet tussen 12 en 15 uur aankomt. Prima eigentijds en schoon sanitair. Je mag zelf een plaats uit kiezen. Direct aan de Loire en op loopafstand van een bakker, slager en kruidenier. Vier sterren en een bonusster ter compensatie van een slechte beoordeling die gebaseerd is op maar 1 facet.
2022
We waren hier een paar weken geleden voor niets. De eigenaar is met pensioen en de camping is definitief gesloten.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Grote camping met straatjes en uitstekend sanitair en voorzieningen. Sommige straatjes hebben geen groen maar hebben frames voor Schaduwdoek. Andere straatjes hebben meer schaduw van bomen en schaduwdoek. Weinig hondjes gezien. Direct aan het strand en dichtbij een supermarkt en resto's.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
De camping bestaat uit twee delen, aan weerszijden van de weg en spoorlijn. Het deel aan de zeezijde ligt direct aan het strand maar heeft weinig schaduw. Het deel aan de landzijde heeft behoorlijke schaduw en voorzieningen zoals zwembad en bar-restaurant. Beide delen hebben prima sanitaire voorzieningen. De trein is hoorbaar.
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Ik ben het helamaal eens met de review van EllyenGerrit hieronder. Verder kun je hier een wasmachine voor een bepaald tijdstip van de voren kunt reserveren. Je krijgt dan een reserveringsbriefje voor een bepaalde machine op een bepaald tijdstip. Je hoeft niet bang te zijn dat iemand voor piept, want je kan pas een wasmachinemunt kopen vlak voor dat je aan de beurt bent. Geniaal systeem.
Terassencamping. Plaatsen voor toerkampeerders zijn geconcentreerd in twee straatjes nabij het sanitair. Sanitaire voorzieningen zijn wat rommelig verdeeld over drie gebouwtjes. Sanitair is gedateerd maar schoon en verder in orde. Om naar het strand te gaan moet een brede weg via een zebra worden overgestoken. Het gebied met restaurantjes ligt langs de boulevard op een kleine km van de camping.