@deKijkies

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

we hebben hier afgelopen nacht gestaan. Een prima overnachtingsplek. Ondanks de "drukke" weg aan de overkant, prima geslapen en alles was stil!!!! Sanistation werkt prima en voldoende afvalvakken. Dank aan de gemeente!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sitecode: 20731

Gezellige, mooie goed onderhouden camping met 4 camperplaatsen. Schoon mooi voldoende sanitair, aardige eigenaren. Dicht bij Bergeijk, wat een leuke plaats is met voldoende winkels en terrassen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een leuke camperplaats!!!! We zijn hier 4 nachten gebleven. Prachtig schoon sanitair, mooie wasruimte met 4 wasmachines en 4 drogers. Met genoeg ruimte om de was te drogen. Het terrein is groot, goed onderhouden. De gebouwen zijn van een voormalig ziekenhuis. Leuke omgeving, vlak bij winkels.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Mooie camperplaats, schoon en mooi sanitair. Het terrein is ook goed onderhouden. Aan twee kanten staan de campers zo, dat je geen last van elkaar hebt. De eigenaren Gine en David zijn gezellige, leuke mensen die enthousiast hun bedrijf runnen. Komen zeker nog eens terug. Wim en Tiny.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Heerlijk weekje hier gestaan!!!! Yvan en Nele zijn goede gastheer en gastvrouw. 2x per week heerlijk eten. De plekken zijn ruim, sanitair schoon en voldoende. Je kunt hier heerlijk fietsen en supermarkt dicht bij!!!! Top plek.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wat is dit een fijne cp. aardige, behulpzame en meedenkende eigenaren, vader en zoons. De jongens spreken Engels en doen hun best om je het naar de zin te maken. supermarkt op 10 minuten lopen. Aan de rand van het centrum. Alles op loop afstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Hier een weekje gestaan, mooie goed verzorgde plek. Gastvrouw is aardig, doet haar best om het iedereen naar de zin te maken. Carboneras een leuke plaats. Douche betaald, 1 euro, wasmachine 4 euro, stroom 3 euro/ nacht. Aan de rand smalle plekjes. Ik denk dat we nog wel eens terug komen!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Wat een fijne plek is dit. We wilden 2 dagen blijven, maar het is een week geworden. sanitair eenvoudig, maar super schoon. Waterdruk varieerd nog wel eens, maar verder alles oké!!!! 15km van Cartagena. Prima te fietsen en een mooie stad om te bezoeken. In de omgeving veel fiets en wandelmogelijkheden.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Prachtige camping midden in de natuur. Schoon en mooi sanitair. Prima douches. Op fietsafstand van Radio Kootwijk en het Kootwijkerzand. We komen hier zeker terug.