@deKort
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Het sanitair is sterk verouderd en smerig. De locatie is mooi. De camping is in verhouding erg duur. Dit is de duurste camping in Frankrijk die we gehad hebben en te
Juli 2026
Mooie camping maar wij hadden veel last van vliegen. Die zaten er erg veel. En het sanitair was ook niet heel schoon. Entree met heel veel rommel. Locatie is wel heel mooi.
Dit is een camping met veel huisjes en beperkt aantal plekken voor campers. De voorzieningen voor campers zijn heel beperkt. Op de gehele camping is er slechts één kraan om water af te tappen. Deze kraan is ver weg van de plaatsen voor de campers. De plaatsen voor de campers liggen op een zeer hellend terrein waardoor je de camper met geen mogelijkheid horizontaal kunt zetten. Je kunt dus beter een andere plek zoeken.
Een heel mooie camping met goed en schoon sanitair. Wij hadden echter last van het geluid van de nabij gelegen (snel) wegen.
2022
goede camping in schitterende omgeving. veel wandelingen mogelijk in deze prachtig omgeving. al met al zeer de moeite waard.
4 foto's toegevoegd · meer dan 4 jaar geleden

Fijne camping dichtbij Nyons, een leuke stad. Camping beschikt over ruime camper plaatsen die voor een deel aan de rivier liggen. Goede en schone voorzieningen en mogelijkheid om toilet en grijs water te legen. Al met al zeer de moeite waard om hier enkele dagen te verblijven.
Fijne camping dicht bij het prachtige stadje. Zeer de moeite waard voor enkele nachten. Ruime plaatsen en goed sanitair. Vriendelijke ontvangst.
Mooie camping, veel bomen, grote plaatsen. Echter geen WiFi toen wij er waren en s avonds geen warm water meer. Stad per bus goed bereikbaar.