@deRijke
De camping is bij het water mooi met prachtige plaatsen. let op: je mag echter met je hond niet voorbij een kansloze lijn, ook niet aangelijnd. Die mensen moeten een plek meer naar achteren staan. We hadden gebeld dat we met hond kwamen, maar dan vertellen ze het je niet. Als er dan ergens anders geen plek meer is met de groep waarmee wij waren is dat niet chique. Waarom geen aangelijnd stukje zodat je kan zwemmen/vissen/zitten met hond aan lijn
Heerlijk rustige camping, met de fiets prima te doen naar het centrum. Fijne mensen. Veel vaste plekken, maar alles keurig schoon en je kunt super wandelingen maken direct in het natuurgebied ernaast. Eet vooral bij tentje dat uitkijkt op de haven aan de overkant van de weg ipv bij het water. Veel lekkerder en scheelt 60%! Boottochtje van 1,5 uur ook aanrader! De andere camping bleek vol, maar we waren achteraf meer dan gelukkig met deze plek.
Heerlijke plek, twee velden naast elkaar met picknick tafels, afvalbakken en toilet. Koeien kwamen langs en schapen. Enige vervelende nadeel zijn het enorm aantal steekvliegen, horzels en muggen. Zonder deet niet te doen. Geen wandelmogelijkheden
Top plek met uitzicht. Langs de weg, maar grotere afstand. Om voor volgend jaar te onthouden
wij vonden de plek een beetje rommelig en zijn doorgereden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Super plek. Geen voorzieningen, aantal mooie wandelpaden. Wel veel muggen. Bij het water een aantal plekken, maar ook iets verderop een plek met twee picknicktafels (daar stonden wij).
super plek met veel opties om in verschillende hoekjes te staan. Er is zelf een latrine in een hoekje van het bos. Alleen in het weekend druk met Noorse vissers en tentjes
Super mooie plek. Zowel boven als beneden geen verbodsborden, bij de camperplaats prima om vrij te staan (nu alleen windkracht 8, dat was teveel). Gausta op is echt top en je kan er heerlijk wandelen ook bij de watertjes. Prachtig. Alleen een afvalbak, overdag kan je naar toilet bij de Banen.
Prachtig zicht op de Gausta en berg met rotsen. Mooie groene grasvelden en keurig sanitair. Elektra moet je wel lange snoer hebben. 19 euro voor 1 nacht. wel water, maar geen afstort en chemisch. Nederlands sprekende mensen. Met hond wat beperkt wandelen, dat doe je natuurlijk in de bergen. Op de Gausta prachtig, trein super en heerlijke omgeving. Bij Gaustabanen kan je prima vrij staan met de camper en heerlijke uitvalsbasis, maar nu veel wind