@deVisserZacharissse
Wat eennrust hier we stonden hier van 28 op 29 juli. De eigenaars Mira en Rob stonden ons op te wachten en te verwelkomen. Ook hadden ze alle tijd voor ons. Wat een gezellige hartelijke mensen zijn dit. We kregen bij aankomst ook nog 2 eieren vers van de kippen. Ik ben smorgens in mijn stoel gaan zitten. Het ruisen van de wind in de bomen was een soort van hersenmassage voor me. We waren op doorreis maar we hopen nog eens van de rust te genieten
wat een schitterende plek en dan ook nog gratis. Een schitterende omgeving om te fietsen door de bossen. Maar de natuur was ook wel heel mooi en groen. Het ijs had ik werkelijk nog nooit zo geproeft echt heerlijk. Als we de eigenaars nodig hadden mochten we een beroep op hun doen. We hopen hier nog een keer terug te komen. Ben wel benieuwd naar die mensen die 3 sterren gaven en alles goed vonden, en dan toch maar 3 sterren dat snap ik niet.

Volgens eerdere beoordelingen een hele goede camperplaats. En terecht we staan er heerlijk rustig met een prachtig uitzicht! Heerlijke wijn en vriendelijke mensen. Leuk dorpje met goed restaurant. Een echte aanrader deze camperplaats.
De mooiste plek van onze prachtige vakantie! Wel jammer dat de baas van de surfschool of verhuur liever drinkt dan verhuurt. Wat een afknapper! Maar toch een echte aanrader.