@decibel
- 2016
- Adria
We hebben een rustige nacht doorgebracht samen met 8 andere busjes. Het is een ruime, gemengde parkeerplaats met een grindvloer en grotendeels vlak. Het uitzicht is uitstekend en weids. Er is een interessante vestingstad op 5 minuten lopen die een bezoek waard is en een aantal winkels en cafés heeft. GEEN DIENSTEN FOC Aanbevolen overnachtingsplek
Fantastische overnachtingsplek met prachtig uitzicht. Gratis We waren 's nachts alleen, heel rustig. Geen diensten, je moet zelfvoorzienend zijn. We hadden 4G via Vodafone Aanbevolen
We hebben vandaag gebeld, ondanks dat de beschrijving aangaf dat het gesloten was. Wij en twee andere campers werden hartelijk ontvangen en bleven overnachten. Onze prijs was CHF 36 voor twee personen en alle voorzieningen waren beschikbaar. Het is een mooie camping met redelijk vlakke grasvelden en een mooi uitzicht. Aanbevolen
Borden geven nu aan dat er GEEN Moho-parkeerplaatsen zijn. Er zijn geen borden die de servicepunten aangeven, die er nog steeds zijn, maar er ongebruikt uitzien. Het restaurant serveert lekker eten. Wij gebruikten de aangewezen Moho-parkeerplaats aan de overkant van de rivier.
OVERNACHTINGEN NIET TOEGESTAAN Mei 2022
Vlak, veilig, stil en wijnproeverij .. perfect !! Vriendelijke en behulpzame eigenaars en de wijn was goed dus ik kocht wat :).
Fantastische locatie als je het eenmaal hebt gevonden. Sat nav nam me mee naar alle verkeerde straten. Uiteindelijk gevonden. Zoek naar het witte kruis !! Turn in van Jamones del Jubilee. Zorg ervoor dat je rondloopt op het terrein terwijl honden daar worden geoefend .......
schoon, vlak en veilig voor één nacht. Artics gebruiken weegbrug tot laat in de nacht. Gebruikte oordoppen en sliep degelijk !! Goed voor een nacht.
Uitstekende tussenstop. alle services werken op 1 maart. rustig.
briljant voor toegang tot de stad. veel ruimte in februari rustig en veilig
rustige plek met goede wandelingen om vogels te bekijken. verbleven 1 nacht in februari met 5 andere busjes. waterstanden laag op reservaat dus niet zoveel vogels als verwacht. fantastische zonsopgang, geen andere camper wakker om het te zien !!!
Sitecode: 19892
brachten hier 2 nachten door in perfect voor een bezoek aan Madrid. eenvoudig en veilig. vele andere mo torhomes geparkeerd hier
Sitecode: 19260
Ik verbleef 2 nachten in februari uitstekend voor een bezoek aan de stad. veilig en schoon. waterkranen ondergedompeld in stilstaand water, dus geen risico lopen om te gebruiken.
uitstekende tussenstop op 15.02.20. Stil en vlak.
Verbleef 16.02.20. uitstekende tussenstop. Zagerij geluid onbeduidend
Verbleef 17.02.20. perfecte eenzaamheid alleen ik 's nachts. goed wandelen, zag gieren maar hoorde geen uilen :( Geen kosten als buiten het seizoen.
Sitecode: 21973
M. Martin is nu met pensioen gegaan bij 84 !! Heeft nog steeds een voorraad wijn en graag proeverij en rondleiding door C13-kelders. Zeer smakelijke wijn .... Rustige nacht en in de buurt van fietspaden.
mooie camperstop. Mooie uitzichten. Schoon en stil. goede fietstocht langs de rivier. koffie en gebak op ongeveer 1 km afstand plus andere winkels. aanbevolen.
rustige locatie met een prachtig uitzicht, weg- en treinlawaai onbelangrijk. niveau toonhoogte. water, elect en afvalverwijdering incl. € 10 + museumtoegang. aanbevolen.
rustige locatie op bijna nieuw campervan doelgericht parkeren. Licht hellend zodat wielblokken nodig zijn. Gratis parkeren. Kies € 1 / kWh Water € 0,10 / 10L. Goede tussenstop of na een bezoek aan Terme Catez.
Sitecode: 20087
zeer vriendelijke en behulpzame receptie. Ik hou van de koffie en rakki groet bij aankomst. vlakke ligging aan het meer. diensten schoon en functioneel. zuster restuarant <100m Ik had meer karpers, geweldig. aanbevolen
gewoon geweldig !!. locatie, uitzicht, eten, gastvrouw.
schoon, niveau, alle diensten werkten prima. 15 minuten lopen naar de Menenpoort en het stadscentrum. Goed fietspadennetwerk dichtbij. Ik verbleef 2 nachten
populair in het weekend. Beperkte parkeergelegenheid terwijl voetbalwedstrijden worden gehouden. meer ruimte 's nachts. We waren geparkeerd bij Westbury Road end en verkeerslawaai 's nachts was aandringen maar, hey, het was gratis en leek veilig en handig voor het bereiken van het centrum van Bristol.
Mooie rustige plek naast Abbey. Vriendelijke pub met goed eten. gratis parkeren als je in de pub eet.
Mooie rustige plek, op korte loopafstand van het centrum met winkels, restaurants, pubs, enz. Licht glooiend maar geen blokken nodig.
Zeer rustig slechts af en toe verkeer op de boerderij. rustige omgeving. lichte helling.